jarek Napisano 22 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2011 Poszukuje transportu Innsbruck - Pitztal, 10 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2011 Jeżeli to byłby późny wieczór i nie trafi się nic atrakcyjniejszego ode mnie to możemy zagadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 23 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Jeżeli to byłby późny wieczór i nie trafi się nic atrakcyjniejszego ode mnie to możemy zagadać ... byloby super, napisze szczegoly na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 24 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2011 Rozumiem Soczek chcesz po kolegę śmignąć z Pitztala do Innsbrucku? Mogę się zabrać jako komitet powitalny? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2011 Rozumiem Soczek chcesz po kolegę śmignąć z Pitztala do Innsbrucku? Mogę się zabrać jako komitet powitalny? Pozdrawiam. Jeszcze Ci tego nie śmiałem mówić, ale inaczej sobie nie wyobrażałem Poza tym wiadomo, że z Tobą koszty logistyczne rosną ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2011 Jarek, przyjadą po Ciebie, przywitają się, po czym okaże się że Cię nie zabiorą bo mają komplet z samochodzie:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2011 Jarek, przyjadą po Ciebie, przywitają się, po czym okaże się że Cię nie zabiorą bo mają komplet z samochodzie:D No jak po drodze do Innsbrucka trafia się jakiś bliźni (a może nawet bliźniaczki ) w potrzebie to miłość bliźniego nie pozwoli zostawić o głodzie i chłodzie, a Łokieć jak wiem jest nie mniej wrażliwy ode mnie na......... bliźnich:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 8 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 Jarek,przyjadą po Ciebie, przywitają się, po czym okaże się że Cię nie zabiorą bo mają komplet z samochodzie:D... bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 ... bedzie dobrze [ATTACH=CONFIG]4653[/ATTACH] Tylko te temperatury są nie bardzo! Mają błąd na stronie i od miesiąca pokazują 0C każdego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 23 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 No i wszysko sie udalo super. Juice jeszcze raz dzieki za pomoc. Mam nadzieje ze sie potkamy jeszcze na nartach. Pogoda byla absolutnie wyjatkowa i co ciekawe przed moim przyjazdem bylo juz podobno 2 tygodnie lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 No i wszysko sie udalo super. Juice jeszcze raz dzieki za pomoc. Mam nadzieje ze sie potkamy jeszcze na nartach. Pogoda byla absolutnie wyjatkowa i co ciekawe przed moim przyjazdem bylo juz podobno 2 tygodnie lampy. You're welcome :smile: I z Tobą kolejna lampa. Do następnego. Pozdrawiamy całym kompletem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi