JC Napisano 22 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2011 Nie wiedziałem, czy wstawić to do wątku "Trochę do śmiechu", czy nie... Sami oceńcie [YOUTUBE]lSJTcu5Dslg[/YOUTUBE] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 22 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2011 Jacek WYBORNY materiał !! I te potrawy , niesamowity klimat!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 22 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2011 1:18? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2011 Nie wiedziałem, czy wstawić to do wątku "Trochę do śmiechu", czy nie... Sami oceńcie Nie no dlaczego? Do twarzy Ci w tym fartuszku:D, pewnie ma w kuchni u Ciebie w domu pożytek z Ciebie kobieta, nie tylko jako degustatora;) 2:09 syfon do bitej śmietany, nabyłem taki całkiem niedawno i np. załadowałem sobie go dzisiaj przed I przejazdem PS, do tego syrop klonowy:D i niestety.... niestety do końca pierwszego przejazdu brakło mi:(, więc jeśli ktoś nosi się z zamiarem zakupu takiego urządzenia to polecam, ale litrowe, to na pół litra śmietany jest za małe:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 24 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2011 Nooo ,pełna kultura ,wymarzona impreza ,zazdroszczę i gratuluję,Pozdrowienia Jorguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi