kaeres Napisano 18 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2011 Witam po letniej przerwie. Wybieram buty do nart twin tip ale wykorzystywanych głównie do zwykłej jazdy carvingowej. Nie jest to ostra jazda więc buty nie muszą być extra twarde. Dla średnio zaawansowanego jakie buty polecacie ? Nie chodzi mi o konkretne wskazanie buta ale o wskazówki co do twardości, marki, ew. inne wskazówki. Budżet 400-600zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaeres Napisano 19 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2011 Dla ułatwienia. Które z tych ? http://www.decathlon.com.pl/PL/buty-narciarskie-m-skie-11178559/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2011 Dla ułatwienia: Idź do sklepu zakładaj, zapinaj, dopinaj, bujaj się w nich w przód i tył, na boki też, tylko proszę nie pytaj na forum nas czy Cię gniotą, niestety nie będziemy w stanie Ci pomóc:rolleyes:. Z budżetem który posiadasz nie ma absolutnie ryzyka że kupisz buty za twarde. Jak coś kupisz to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 19 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2011 Zamiast modeli z najnowszej kolekcji możesz kupić zeszłoroczny model, zmieścić się w budżecie i cieszyć się zakupem wyższego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaeres Napisano 23 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Wybór padł na Rossignol Synergy 80 Przymierzałem Salomony, Dalbello i właśnie Rossignole. Salomona modele były nieco droższe albo miększe. Dalbello były za miękkie, a twarde od razu obcierały kostkę. Chciałem jeszcze pooglądać inne ale na razie nie ma wyboru w sklepach, a ja musiałem się zdecydować w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaeres Napisano 10 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Wiele się nie będę rozpisywał ale nie wiedziałem, że zmiana butów może mieć taki wpływ na jazdę. Zaczynam nowe życie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rlego Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 z jakich butow zmieniales? Ja Rossignole X50 chce zamienic na Sensory 80 lub 90 i jestem ciekawy, ile to moze dac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaeres Napisano 10 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2012 Przepraszam, że nie odpowiadałem. Kompletnie wypadł mi ten wątek z głowy. Z pewnością nic Ci to teraz nie da, a zmieniałem z Rossignoli Liberty 3 klamry. Różnica jest kolosalna, nie ma o czym mówić. Po sezonie na Synergy powiem, że trafiłem w 10-tkę. Czuję, że za 2-3 sezony przydadzą się conajmniej 90 albo i nawet 100 ale póki co na moje umiejętności do carvingu są idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi