JC Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Sezon zimowy 2010/2011 w Stanach i Kandzie był wyjątkowy. Informacja o nadejściu La Nina ("Małej dziewczynki"), czyli zjawiska pogodowego powodującego obfite opady śniegu na zachodnio - północnym wybrzeżu Ameryki, wywołała uśmiech na twarzach wszystkich freeride’rów. Zapraszamy na freeride'owy spektakl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Już widziałem Jestem zawziętym fanem Salomonowego Freeski TV. Film jest super, jak zresztą wszystkie odcinki, fajnie że znalazł się na skionline.pl. Tutaj wszystkie pozostałe odcinki i sezony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Już widziałem Jestem zawziętym fanem Salomonowego Freeski TV. Film jest super, jak zresztą wszystkie odcinki, fajnie że znalazł się na skionline.pl. W tym sezonie będziemy prezentować wszystkie odcinki na skionline.tv 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shodan Napisano 16 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 Dlaczego ten temat znalazł się w dziale Race Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2011 Dlaczego ten temat znalazł się w dziale Race Eeeeee, jestes pewien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 17 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2011 (edytowane) orgyginalny trailer jest fajniej zrobiony niż w salomon TV, matchstick production postarał się jak zawsze, pomimo tego że to już nie to samo co kilka lat temu http://youtu.be/IVziW33yoxo no ale czekamy na uploada na necie i dopiero sie obejrzy Edytowane 17 Listopad 2011 przez Bańka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shodan Napisano 17 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2011 Eeeeee, jestes pewien? No, teraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2011 orgyginalny trailer jest fajniej zrobiony niż w salomon TV, matchstick production postarał się jak zawsze, pomimo tego że to już nie to samo co kilka lat temu no ale czekamy na uploada na necie i dopiero sie obejrzy Ale to jest zupełnie inny film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 17 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2011 Ale to jest zupełnie inny film no nie wiem ? Raczej Abma, Cody czy JH nie grali w 15 filmach o tym samym tytule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 17 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2011 i polecam The Way I See It z trochę innego ujęcia http://www.skimovie.com/index.php/the-making-of/ Co prawda z ubiegły,ubiegły sezon ale warto trochę popatrzeć co i jak się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 La Nina zaatakuje w Warszawie Już 25 listopada w warszawskim kinie Luna odbędzie się polska premiera filmu Attack of La Niña wytwórni Matchstick Productions. Czytaj więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 22 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 Patrząc na te filmy mam wrażenie, że spadł tam cały zapas śniegu i dlatego w europie jest tak słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 3 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2011 właśnie skończyłem oglądać i mega zajawa, polecam film dużo Biglines, trochę BC nawet troche wiecej niż troche, Matchstick jak zawsze - dobra robota, jestem ciekaw jak odpowie na to TGR bo w sumie nie widziałem żadnego ich trailera na ten rok ;/ może słabo szukałem, myślę też że La Nina może być przebita ale wcale to nie będzie dla niej ujma Seth jest sam w sobie czymś co przebija wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi