esi70 Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2012 To fakt,mało w tym profesjonalizmu,jeżeli nie ma się na tyle czasu(bo nie podejrzewam że chęci),to można by przerzucić to na kogoś kto się tym chętnie zajmie,ale podejrzewam,że to już temat na przyszły sezon.Coraz nas mniej typuje,czyżby brak wiary ?:happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanian22 Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2012 zamierzam wygrac klasyfikacje generalna:)) ale jeszcze sporo zawodow zostalo, a moj faworyt kontuzjowany:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 3 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2012 tak na oko wydaje mi sie, że laskowik prowadzi :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 5 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2012 J Dzieki za podliczenie, pozostały jeszcze zawody: 02.18 Bansko Gigant M 02.21 Moscow MiK 01.27,28 St .moritz kombo K St. moritz zj K GaPa zj M dzięki i pozdrawiam siemka, to co Jacek, podliczymy??? już końcówka i fajnie byłoby wiedzieć co i jak - pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 12 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2012 postanowiłem podliczyc czołówkę, myślę, że Hania na spokojnie może dowieźć prowadzenie do końca, no chyba , że się coś stanie... Hania 372 pkt Laskowik 360 pkt Ziom 357 pkt Esi 356 pkt mogłem się machnąć po drodze, ale myslę, że jest ok, reszty nie liczyłem bo mi się nie chciało:biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 14 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2012 system podliczania chyba znowu zawiódł - DH Men juz leci ok.25 min ,a tam dalej można zmieniać typy. p.s żeby nie być posądzony o cokolwiek- nawet nie rozwijałem paska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 14 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2012 system podliczania chyba znowu zawiódł - DH Men juz leci ok.25 min ,a tam dalej można zmieniać typy. p.s żeby nie być posądzony o cokolwiek- nawet nie rozwijałem paska godziny rozpoczęcia były żle przydzielone, Panowie zaczęli dziś pierwsi chyba o 9.30 a w typowaniu pisze że start o 11, a to Panie startują o 11. chyba taki powód będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 14 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2012 Typowanie 14.03.2012 Ale chyba wszyscy byli uczciwi ...tak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 14 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2012 Ale chyba wszyscy byli uczciwi ...tak to wygląda. raczej tak wszyscy spryciarze wylecieli na początku typowania....wtedy ,gdy sytuacja była analogiczna do tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 19 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2012 moja propozycja, żeby podliczyć wszystkie zaległe typowania i pogratulować zwycięzcy, tzn. zwyciężczyni :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2012 nawiązując do tematu; a ja do dziś nie otrzymałem wygranego plecaka eurosportu z typowania przed Tour de Ski za 2 miejsce ..... (pomimo zapewnień admina JC,że takowy do mnie dotrze) wielki fake !!!!! nie pozdrawiam adminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefas123 Napisano 23 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Też nic nie dostałem za 3 miejsce, trudno - inny portal mi to wynagrodził : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2012 nawiązując do tematu; a ja do dziś nie otrzymałem wygranego plecaka eurosportu z typowania przed Tour de Ski za 2 miejsce ..... (pomimo zapewnień admina JC,że takowy do mnie dotrze) wielki fake !!!!! nie pozdrawiam adminów Też nic nie dostałem za 3 miejsce, trudno - inny portal mi to wynagrodził : ) Paczki wysłane. Przepraszam za opóźnienie. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi