smiths23 Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 zadowoleni? wszyscy po piątaku, niektórzy chyba nawet po dychu:P to do 7 stycznia spokój z szybkościowymi u pań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 typowanie Jutro w końcu coś nowego - slalom mężczyzn. Nie wiadomo kto w jakiej formie. Bo ledwo się zaczął sezon a już nudne jest obstawianie Vonn i Ligety'ego. Chyba tylko jak wylecą to będzie inna kolejność na pudle. Także jutro zobaczymy:cool:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Ale jutro w slalomie już o piątaka będzie trudniej, raczej nie ma pewniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 i dlatego będzie o wiele ciekawiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanian22 Napisano 12 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2011 dzieki za gratulacje:))) z wygranej ciesze sie ogromnie. chcialam dodac, ze moje typowania nie byly zupelnie w ciemno (maz nie zlecil mi typowania, bo jego nie bylo). zagladam czasem na strone fis-ski, analizuje wyniki; ale fakt pucharu europy juz nie ogladam:)) co do meza, to faktycznie on wciagnal mnie w zabawe w typowanie i dlatego w nagrode pojedzie ze mna:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 http://www.skiworldcup.it/english/price-money.php taka ciekawostka - premie dla alpejczyków w Alta Badia...przynajmniej jeden sport nie zdziczał i "normalne" pieniądze wypłaca, na które trzeba samemu zapracować. Bo sa sporty jak wiemy gdzie grzeje się ławę a przy okazji wpada za rok parę milionów...no cóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Spokojnie, chłopaki mają większe pieniądze płacone od sponsorów, ze związków - podróże, trenerzy, zakwaterowania, obiekty itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 no sponsorzy to już inna sprawa, chodzi o oficjalne premie za wyniki w zawodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubsson Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 Hej zapodaj linka prosze do stonki gdzie obstawiasz typy. Chetnie dołącze do grona szukajacych wrażeń z pilotem w garści ... thx z góry.. kubsson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 Hej zapodaj linka prosze do stonki gdzie obstawiasz typy. Chetnie dołącze do grona szukajacych wrażeń z pilotem w garści ... thx z góry.. kubsson Tutaj masz link: http://www.skionline.pl/sport/?co=konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubsson Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 Dzieki za szybka reakcję :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Jest problem z typowaniem superkombinacji mężczyzn w Wengen. Swoje typy oddaje tutaj i proszę o zatwierdzenie: 1.KOSTELIC Ivica 2.MILLER Bode 3.ZURBRIGGEN Silvan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 potwierdzam słowa obala, typowanie zakonczylo sie o północy? podaje swoje typy rowniez tu: 1. Kostelic Ivica 2. Jansrud Kjetil 3. Raich Benjamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 I ja mam ten sam problem - wrzucę więc tu, zawody jeszcze się nie rozpoczęły (jest 10.22): 1. KOSTELIC Ivica 2. SVINDAL Aksel Lund 3. MILLER Bode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Maciej Bydliński po treningu zajął 42 miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefas123 Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 No Panowie, Wszystko na to wskazuje, że kobieta wam wlała! Najwięcej punktów w naszym konkursie o wyjazd na Tour de Ski zdobyła Hanian22! Drugie miejsce Afirkaner, a trzecie Kefas123 Czy nagrody były już wysyłane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 W zawodach do typowania jest poważny błąd. Mianowicie 22.01.2012 w Kranjskej Gorze odbędzie się slalom KOBIET ! ( wg oficjalnej strony FIS), a w skionline można typować ale mężczyzn. Trzeba to poprawić , zeby nie wprowadzać uczestników w błąd. W tym czasie mężczyźni jadą w Kitzbuehel kombinację. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 W zawodach do typowania jest poważny błąd. Mianowicie 22.01.2012 w Kranjskej Gorze odbędzie się slalom KOBIET ! ( wg oficjalnej strony FIS), a w skionline można typować ale mężczyzn. Trzeba to poprawić , zeby nie wprowadzać uczestników w błąd. W tym czasie mężczyźni jadą w Kitzbuehel kombinację. Pozdrawiam. Nic podobnego, jak wchodze na typowanie to do wyboru mam slalom kobiet! Czy ktoś jeszcze może to zweryfikować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 (edytowane) Nic podobnego, jak wchodze na typowanie to do wyboru mam slalom kobiet! Czy ktoś jeszcze może to zweryfikować? Potwierdzam. 22.01.2012 Krajanska Gora, slalom kobiet - tak przynajmniej stoi na http://www.skionline.pl/sport/?co=konkurs. Edytowane 13 Styczeń 2012 przez ravick97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Teraz rzezcyqwiscie jest slalom kobiet, ale był na 100% mężczyzn. Zapisywałem typowania do prawie połowy lutego z powodu planowanego wyjazdu. Teraz gdy wszedłem na slalom kobiet w kranjskej były puste pozycje i musiałem wpisać na nowo. Wczesniej w typowaniach byli męzczyzni i Superkombinacja w Kitz i SL w Kranjskiej. Może jakies chcochliki w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Bydliński trzydziesty w superkombinacji PŚ Brawo Maciek ,tak dalej 30 46 430429 BYDLINSKI Maciej 1988 POL 1:56.90 52.46 2:49.36 50.17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 I ja mam ten sam problem - wrzucę więc tu, zawody jeszcze się nie rozpoczęły (jest 10.22): 1. KOSTELIC Ivica 2. SVINDAL Aksel Lund 3. MILLER Bode Ekhmmm, pytanie - czy jest szansa doliczyć mi te typy do rankingu? Typowałem przed zawodami - i to akurat całkiem nieźle Tutaj - bo innej możliwosci nie było. Wiem, że to tylko zabawa ...ale 10 pt. piechotą nie chodzi *** Brawa dla Bydlińskiego - zwłaszcza za slalom - oby częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 zawody były o 10 30, typowanie kończymy godzinę przed zawodami, ja chciałem zmienić na ivice, beata i bodego, a już nie mogłem:laughing: zabawa nie zabawa, wydaje mi się, że dziś było kilka kompletów, gratulacje i oby tak dalej :wink: prosimy o podliczenie bo troszkę się pewnie pozmienia w czubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Ponawiam swoją prośbę o dodanie typów superkombinacji mężczyzn w Wengen, ponieważ zrobienie tego przez formularz było zablokowane koło północy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Ponawiam swoją prośbę o dodanie typów superkombinacji mężczyzn w Wengen, ponieważ zrobienie tego przez formularz było zablokowane koło północy. popieram! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi