ojciecpramatki Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Kolego Kowcio, to że dwie osoby podjęły się zliczenia punktów za ostatni weekend, bo takie było wyrażane zapotrzebowanie i ich wyniki minimalnie się różnią, to bynajmniej nie zapowiedź wojny. Reguły konkursu są wyjątkowo proste i nie da się w żaden sposób zliczać w sposób inny niż opisany w regulaminie, a to że przy szybkim zliczeniu pojawiły się drobne różnice myślę, że dla nikogo nie stanowi problemu i nie ma sensu doszukiwać się konfliktu tam gdzie go nie ma:) Osoby, które w sposób absolutnie niegodny postąpiły wykorzystując błąd systemu zostały już wykluczone, w związku tym mam nadzieję, że pozostała część konkursu przebiegnie w ramach zdrowej sportowej rywalizacji. Co do sobotnich cudów, jak zwykle sprawdzałem kto jak obstawiał i zadowoleniem stwierdziłem, że jako jedyny mam Feuza na prawidłowym mejscu, a tu nagle patrzę na wyniki i mówię oślepłem już całkiem, Feuz i Reichelt na właściwym miejscu, więc podzieliłem się wątpliwościami z szefostwem i okazało się, że jednak widzę jeszcze w miarę dobrze:) Pozdrawiam i miłej zabawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Według moich obliczeń (na podstawie wyników typowań poszczególnych zawodów) klasyfikacja w konkursie "Wygraj wyjazd.." wyglada nieco inaczej niż zamieszczona na stronie. gajowy01 26 ojciecpramatki 25 kefas123 24 Kris401 23 Szymonidus 23 szparaa 23 Peki 23 kowcio 21 hanian 21 Proszę o sprawdzenie Troszkę inaczej to wygląda według mnie: 1 gajowy 26 2 ojciecpramatki 25 3 kefas 24 hanian 24 5 kris 23 szymonidus 23 szparaa 23 peki 23 aldok 23 10 ziom 22 Znaczy, że różnice prawie żadne i wszystko zdecyduje się za tydzień, bo jeszcze 3 osoby mają 21 pkt, a pięć osób po 20:0 Pozdrawiam to wygląda na to, że każdy ma swój sposób patrzenia:confused:: Co to będzie za tydzień się działo jak każdy ułoży tabelkę po swojemu?? Szefie wkrocz do akcji i coś ustal bo z zabawy zrobi się nam "wojna":cool:: Kolego Kowcio, to że dwie osoby podjęły się zliczenia punktów za ostatni weekend, bo takie było wyrażane zapotrzebowanie i ich wyniki minimalnie się różnią, to bynajmniej nie zapowiedź wojny. Reguły konkursu są wyjątkowo proste i nie da się w żaden sposób zliczać w sposób inny niż opisany w regulaminie, a to że przy szybkim zliczeniu pojawiły się drobne różnice myślę, że dla nikogo nie stanowi problemu i nie ma sensu doszukiwać się konfliktu tam gdzie go nie ma:) Osoby, które w sposób absolutnie niegodny postąpiły wykorzystując błąd systemu zostały już wykluczone, w związku tym mam nadzieję, że pozostała część konkursu przebiegnie w ramach zdrowej sportowej rywalizacji. Co do sobotnich cudów, jak zwykle sprawdzałem kto jak obstawiał i zadowoleniem stwierdziłem, że jako jedyny mam Feuza na prawidłowym mejscu, a tu nagle patrzę na wyniki i mówię oślepłem już całkiem, Feuz i Reichelt na właściwym miejscu, więc podzieliłem się wątpliwościami z szefostwem i okazało się, że jednak widzę jeszcze w miarę dobrze:) Pozdrawiam i miłej zabawy:) Sprawdzę. Jeżeli faktycznie wystąpił błąd w liczeniu punktów zostanie to poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Troszkę inaczej to wygląda według mnie: 1 gajowy 26 2 ojciecpramatki 25 3 kefas 24 hanian 24 5 kris 23 szymonidus 23 szparaa 23 peki 23 aldok 23 10 ziom 22 Znaczy, że różnice prawie żadne i wszystko zdecyduje się za tydzień, bo jeszcze 3 osoby mają 21 pkt, a pięć osób po 20:0 Pozdrawiam Faktycznie coś nie gra - sprawdziłem siebie i powinienem mieć 26 pt. za ten weekend (jak u ciebie) nie 21 jak w tabeli. Innych nie sprawdzałem - może też mają więcej? ...uprasza się szefostwo o sprawdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Faktycznie coś nie gra - sprawdziłem siebie i powinienem mieć 26 pt. za ten weekend (jak u ciebie) nie 21 jak w tabeli. Innych nie sprawdzałem - może też mają więcej? ...uprasza się szefostwo o sprawdzenie Sprawdzone i... poprawione. Dziękuję za informację i z swojej strony przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 Uwaga! W związku ze zmianami w kalendarzu PS związanymi z przeniesieniem zawodów z Val d'Isere do USA nastąpiły także zmiany w naszej zabawie w typowanie. Proszę dokładnie śledzić kalendarz PS. Zamiany nie mają wpływu typowanie o nagrodę "Wyjazd na Tour de Ski"! Paweł (ziom10), dziękuję za informację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2011 znowu można manewrowac w obstawianiu mimo, ze już po zawodach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2011 znowu można manewrowac w obstawianiu mimo, ze już po zawodach pozdrawiam hmmm, może skorzystam? bo "przygnieciony nawałem" nawet nie zdążyłem obstawić na dziś i parę punktów (Vonn na 100%) poszło się gwizdać no i moje liderowanie to już na bank przeszłość Uuu, i jeszcze jakiś slalom? Co to jest właściwie? Było? Będzie? http://www.skionline.pl/sport/?co=konkurs&id_typowania=2494 *** Od razu pytanie - sporo wyjeżdżam, czy też mam to w planie a często zawody przenoszą: co się dzieje z wynikami? Też się przenoszą? Np jeśli ktoś wcześniej obstawiał Val d'Isere? Typy przechodzą na USA/Kanadę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
minus1968 Napisano 4 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2011 Czy ten konkurs to jeszcze trwa ? Bo brak weryfikacji wyników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djkoval Napisano 4 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2011 trwa trwa, wyniki po weekendzie zapewne się pojawią...jednak pozstaje niesmak z tym "dziurawym systemem" że można kombinować obstawianie już po zawodach. Dlatego traktujmy to jako dobrą zabawę a nie walkę o nagrodę:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2011 trwa trwa, wyniki po weekendzie zapewne się pojawią...jednak pozstaje niesmak z tym "dziurawym systemem" że można kombinować obstawianie już po zawodach. Dlatego traktujmy to jako dobrą zabawę a nie walkę o nagrodę:tongue: Czy ten konkurs to jeszcze trwa ? Bo brak weryfikacji wyników. Wyniki zliczone. Co do niesmaku, to taka nasza narodowa przypadłość żeby kombinować. Nawet jeżeli formularze były dostępne, to i tak system notuje wszytskie zmiany w typowaniu. pozdrawiam z Soelden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 4 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2011 a do której można typowac??? własnie przypomniałem sobie ,ze nie obstawiłem SG kobiet i mam mozliwosci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 4 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2011 dlatego dalej bawmy się oby uczciwie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 4 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2011 moje typy ; 1 VONN Lindsey 2 GOERGL Elisabeth 3 REBENSBURG Viktoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 Dlaczego już zablokowane jest typowanie na dzisiejszy gigant??? Zawody dopiero po 17..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 Punkt z regulaminu Typowanie w danych zawodach zostaje zablokowane na godzinę przed oficjalną godziną startu pierwszego zawodnika ,bez względu na opóżnienia zawodów. Moje typowanie giganta na dzien 06 12 2011 1. Ligety 2.Hirscher 3.Jansrud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanian22 Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 czy ktos wie kiedy bedzie oficjalne podsumowanie wynikow konkursu "Wygraj weekend na Tour de Ski"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 Czyli zablokowane jest sporo za wcześnie. Widać po typujących,że co najmniej z połowa osób jeszcze nie obstawiała. Co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 oczywiscie powinno byc odblokowane, ale nie powinieneś się sugerować liczbą grajacych, w tygodniu mniej ludzi typuje - normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatychy Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 czy ktos wie kiedy bedzie oficjalne podsumowanie wynikow konkursu "Wygraj weekend na Tour de Ski"? pewnie jak Jacek wróci z wojaży..... widzę ,że masz lekkiego stresa: pojadę - nie pojadę na Tour de Ski... w/g moich obliczeń to jesteś zwycięzcą,ale nie liczyłem osób z dalszych miejsc-może tam ktoś coś więcej trafił i wskoczy na pudło... jeżeli nie - to nieoficjalnie gratki wielkie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanian22 Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 fakt, czekam na wyniki:) wg moich mini obliczeń powinnam po niedzielnych zawodach stale mieć kilka punktów przewagi. Stawiałam na liderów, wiec nie powinnam stracic. Jednak jak jest nagroda to emocje z zawodow sa sporo wieksze:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 To ja też potypuje: 6.12.2011 1.Ligety 2. Jansrud 3. Hirscher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 mysle, że zainteresowani powinni typować tak jak Ty zrobiłes i później z adminem dogadać się, powołac się na to typowanie i będzie git:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 Jak co to moje typy: 1 Ligety 2 Hirscher 3 Jansrud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djkoval Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 Otóż to: szkoda nie przez naszą winę tracić punkcików. Lepiej się ogląda w TV relację z zawodów jak jedzie "swój":wink: Moje typy na 6.12.2011 1. Ligety 2. Hirscher 3. Svindal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatychy Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 gdzie transmisja ,bo w eurosporcie nie widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi