Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2011 Za bardzo nie mają na czym zrobić tych zawodów. A najciekawsze jest to, że na stronie Levi nadal trwa odliczanie do zawodów:http://www.skisport.fi/worldcuplevi/en/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 Ja też jestem jak najbardziej ZA. Dzięki tej zabawie miałem okazję zobaczyć z bliska Tour de Ski i naszą mistrzynię w akcji. W dodatku Alpejski Puchar Świata tak mnie wciągnął, że w zeszłym sezonie wybrałem się na 2 imprezy tego cyklu. Polecam wszystkim i czekam z niecierpliwością pierwszych zawodów. Szanowni forumowicze, Miło mi poinformować, że Szymonidius będzie miał ponownie okazję zobaczyć Justynę Kowalczyk na żywo! Muisi jednak znowu uzyskać najlepszy wynik w naszej zabawie Oficjalnie ogłaszam, że dzięki współpracy skionline.pl i Eurosport Polska wkrótce do wygrania będzie wyjazd na Tour de Ski do Val Di Fiemme. Szczegóły wkrótce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 Nawet zacząłem trenować, bo rano przed głównym wyścigiem jest bieg tą samą trasą dla amatorów i mozna wystartować:wink:. A tak na poważnie to oczywiście znowu będę typował, bo naprawdę warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2011 Eurosport oraz portal skionline.pl zapraszają do udziału w konkursie, w którym nagrodą główną jest pobyt dla dwóch osób w Val di Fiemme podczas finałów najważniejszej imprezy tegorocznego sezonu biegów narciarskich - Tour de Ski. Zwycięzcy konkursu będą mogli połączyć aktywny odpoczynek na włoskich nartostradach z emocjami sportowymi, których z pewnością dostarczy pojedynek Justyny Kowalczyk z jej główną rywalką Marit Bjoergen. Przez ostatnie dwa lata Justyna była niekwestionowaną królową Tour de Ski, jednak zawsze pod nieobecność Norweżki. W tym roku Bjoergen zapowiedziała, że zmierzy się z wymagającymi trasami imprezy, których kulminacją jest arcytrudna wspinaczka pod Alpe Cermis. Zwycięzcy konkursu zobaczą rywalizację najlepszych biegaczek ostatnich lat na żywo! Pozostałych kibiców narciarstwa zapraszamy przed ekrany telewizorów. Tour de Ski i cały sezon Pucharu Świata w biegach narciarskich relacjonowany jest jak co roku przez Eurosport. Nagroda główna: • Zakwaterowanie w pokoju dwuosobowym w hotelu 3*** - od piątku 6 stycznia, do niedzieli 8 stycznia (trzy noclegi) + śniadania • 2 bilety na finał Tour de Ski w dniach 7-8 stycznia • prezent FIS • voucher ski pass na 1 dzień (Fiemme - Obereggen). • Spotkanie z organizatorami Tour de Ski oraz z zawodnikami po zakończeniu wyścigu Nagrody pocieszenia: • II miejsce - plecak z logo Eurosport • III miejsce - plecak z logo Eurosport Zawody zliczane w konkursie: 26.11 - zjazd mężczyzn w Lake Louise - Kanada 26.11 - gigant kobiet w Aspen, CO - USA 27.11 - slalom kobiet w Aspen, CO - USA 27.11 - super gigant mężczyzn w Lake Louise - Kanada 02.12 - zjazd mężczyzn w Beaver Creek, CO - USA 02.12 - zjazd kobiet w Lake Louise - Kanada 03.12 - zjazd kobiet w Lake Louise - Kanada 03.12 - super gigant mężczyzn w Beaver Creek, CO - USA 04.12 - super gigant kobiet w Lake Louise - Kanada 04.12 - gigant mężczyzn w Beaver Creek, CO - US Zapraszamy do typowania tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 no typy poszły :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 A zawody, które się już odbyły? ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
minus1968 Napisano 27 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 Proszę o sprawdzenie przez administratora czy wczoraj tzn w sobotę w trakcie a nawet tuż po zawodach nie było możliwości zmiany typów. Dlaczego o to proszę gdyż wczoraj w trakcie i tuż po zawodach chciałem sprawdzić wyniki to wciąż były aktywne okna do zmiany typów w zawodach pań i panów. W dniu dzisiejszym już takiej możliwości nie było. Proszę o sprawdzenie godz. typowania przez najlepszych w dniu wczorajszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 Proszę o sprawdzenie przez administratora czy wczoraj tzn w sobotę w trakcie a nawet tuż po zawodach nie było możliwości zmiany typów. Dlaczego o to proszę gdyż wczoraj w trakcie i tuż po zawodach chciałem sprawdzić wyniki to wciąż były aktywne okna do zmiany typów w zawodach pań i panów. W dniu dzisiejszym już takiej możliwości nie było. Proszę o sprawdzenie godz. typowania przez najlepszych w dniu wczorajszym. Faktycznie. Niestety okazało się, że kilka osób z forum skorzystało z tej okazji i poprawiło swoje typy. Nasz system rejestruje wszystkie zmiany dokonane w typowaniu, więc doskonale wiemy kto dokonał zmian po ustalonym w regulaminie czasie. Mamy na forum jasnowidza, który "poprawnie wytypował" wczoraj oba "pudła"! Brawo! Gratulujemy "sprytu"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
minus1968 Napisano 27 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 Jestem ciekaw jakie konsekwencje wyciągniecie wobec tych delikwentów. JERRY502 ty oszuście powinieneś być wykluczony z konkursu i z portalu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 Jestem ciekaw jakie konsekwencje wyciągniecie wobec tych delikwentów. JERRY502 ty oszuście powinieneś być wykluczony z konkursu i z portalu. To żadna tajemnica. Użytkownicy, bo jest ich kilku, zostali zbanowani. Zostaną także usunięci z wyników zabawy w typowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 27 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 Jestem ciekaw jakie konsekwencje wyciągniecie wobec tych delikwentów. JERRY502 ty oszuście powinieneś być wykluczony z konkursu i z portalu. Miała być tylko miła zabawa,ale wyszło jak zawrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 27 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 Proponuję jeszcze karę cielesną-nocka w pełnym narciarskim rynsztunku na krzesełku na Nosalu:angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 27 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 To żadna tajemnica. Użytkownicy, bo jest ich kilku, zostali zbanowani. Zostaną także usunięci z wyników zabawy w typowanie. Hmmm, jako chwilowemu "legalnemu" liderowi niech mi będzie wolno coś od siebie: usunięcie wyników to oczywiste - ale ban wg mnie chyba zbędny - mogę sobie wyobrazić, że ktoś to zrobił po fakcie, dla zabawy, dla jaj etc. - po prostu beztrosko - niekoniecznie cynicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 Ze swojej strony chciałbym podziękować za zwrócenie uwagi na zaistniałą sytuację. Miło, że większość z Was nie wykorzystała sytuacji wiedząc o możliwości zmiany typowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 27 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 siemka, właśnie teraz sprawdziłem, ze jednak było to oszustwo... juz to zauważyłem dziś,nie chciałem robić afery, osoby, ktore nie za czesto szły jak burza w tej zabawie nagle trafiają komplet...choć ewidentnie wytypowanie tego w 2 konkurencjach bylo niemal tak trudne jak trafienie 6 w totka, dobrze, że reakcja admina była bardzo szybka , kara polegająca na usunieciu z zawodów jak najbardziej ok. Adminie czekamy na ostateczne wyniki :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 Wyniki już są. mamy dwie piętnastki! Jutro rano będzie dostępna kwalifikacja do nagrody Tour de Ski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 27 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 wczoraj sobie tłumaczyłem tak: albo klient miał szczęście życiowe, albo książkę z wynikami "Powrót do przyszłości" albo coś zaszwankowało w systemie...no i jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 27 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 tylko jedna osoba pod..doliła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
minus1968 Napisano 27 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 A kiedy oficjalne w klasyfikacji generalnej już bez tych asów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 27 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 Widzę, że ciśnienie na wygraną z sezonu na sezon wzrasta :tongue:. Myślę, że po Moskwie będzie już spokojniej, bo pewnie większość typujących z powodu wyjazdów w alpy pewnie jakieś typowanie opuści, no chyba, że znajdą się tacy co dla typowania odpuszczą wyjazd na narty :eek: :biggrin:. Więcej luzu Panowie i Panie, w końcu to zabawa, choć z nagrodami :wink::smile:. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 27 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 A inne pytanie odnośnie klasyfikacji do konkursu "Wygraj wyjazd...." ??? Czy taka powstanie?Przynajmniej tutaj na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 A inne pytanie odnośnie klasyfikacji do konkursu "Wygraj wyjazd...." ??? Czy taka powstanie?Przynajmniej tutaj na forum? Tak. Jak pisałem niżej będzie dostępna od jutra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris401 Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Według moich obliczeń (na podstawie wyników typowań poszczególnych zawodów) klasyfikacja w konkursie "Wygraj wyjazd.." wyglada nieco inaczej niż zamieszczona na stronie. gajowy01 26 ojciecpramatki 25 kefas123 24 Kris401 23 Szymonidus 23 szparaa 23 Peki 23 kowcio 21 hanian 21 Proszę o sprawdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Troszkę inaczej to wygląda według mnie: 1 gajowy 26 2 ojciecpramatki 25 3 kefas 24 hanian 24 5 kris 23 szymonidus 23 szparaa 23 peki 23 aldok 23 10 ziom 22 Znaczy, że różnice prawie żadne i wszystko zdecyduje się za tydzień, bo jeszcze 3 osoby mają 21 pkt, a pięć osób po 20:0 Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 to wygląda na to, że każdy ma swój sposób patrzenia:confused:: Co to będzie za tydzień się działo jak każdy ułoży tabelkę po swojemu?? Szefie wkrocz do akcji i coś ustal bo z zabawy zrobi się nam "wojna":cool:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi