gajowy01 Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Ponawiam swoją prośbę o dodanie typów superkombinacji mężczyzn w Wengen, ponieważ zrobienie tego przez formularz było zablokowane koło północy. Popieram ...i upominam się też o swoje 10 pt. popieram! Popieram popieranie ...tylko jednego nie rozumiem - Ty tam jesteś - masz całe 5 pt ...no chyba że jest dwóch Smithów 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Chciałem zwrócić uwagę na błąd na stronie typowania. W kitzbuhel są bowiem do wytypowania zjazd na jutro, oraz superkombinacja na niedzielę. Tymczasem odbędą się zawody w jeździe jutro oraz slalom w niedzielę, które łacznie składają się na klasyczną kombinację. W związku z tym jutro rano powinny być zamkniete tupowania na zjazd i kombinację, a w niedzielę na slalom. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esi70 Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 Czy do kombinacji w kitz liczy się wczorajszy zjazd i dzisiejsze dwa przejazdy slalomu ,czy może jest to jakoś inaczej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 Właśnie tak. Łącznie wczorajszy zjazd i dzisiejsze 2 przejazdy slalomu to wyniki kombinacji w Kitz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 no to chyba system zawiódł kolejny raz !!!! zobaczcie typowanie na dzisiejszy slalom kobiet i pierwszych dwóch typujacych - AFRIKANER I AGATYCHY..... typowania są ,ale NAZWISK ZAWODNIKOW NIE MA!!!! CZYSTE JAJA ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 może akurat modyfikowałeś coś i upłynął czas na zmiany, nie zatwierdziłeś, nie wiem, pewnie system wszystko wyłapie jeśli tak nie było pewnie przewidziałeś odpadnięcie Schild i Riesch:happy: - żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 wczoraj wieczorem robilem podgląd i sprawdzalem jak typowalem-potem,zeby mi nic nie zapisało dalem wstecz i tyle. dziś rano z żoną śniadanko ,kawka -siadamy do oglądania slalomu ,a tu zonk !!! miejmy nadzieje że admin i system szybko wyłapie błędy i przywróci nasze typowania !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 teraz tak na spokojnie , weszłoby Ci coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 wczoraj wieczorem robilem podgląd i sprawdzalem jak typowalem-potem,zeby mi nic nie zapisało dalem wstecz i tyle. dziś rano z żoną śniadanko ,kawka -siadamy do oglądania slalomu ,a tu zonk !!! miejmy nadzieje że admin i system szybko wyłapie błędy i przywróci nasze typowania !!!!! Jutro sprawdzimy, co system zapamiętał z Twoich działań. Na razie nie widać Twoich typowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 no- mało komu weszło i mi rownież czyli kwasu za dużego nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 Jutro sprawdzimy, co system zapamiętał z Twoich działań. Na razie nie widać Twoich typowań czekam niecierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 to spokojnie , nie gotuj się, przecież to zabawa:) zawsze wszystko wychodzi tak jak powinno być...a nie od razu jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 Panowie i Panie spokojnie jeszcze wszystko można odrobić.A po za tym jutro wystawie swoje 149 punktów na allegro ,więc będzie okazja do poprawienia swojej punktacji błyskawicznie,zapraszam do licytowania:wink::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 A co z wynikami typowania samego slalomu w Kitz? Przecież to była oddzielna konkurencja. Ja u siebie w ogóle takiej pozycji w systemie nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 slalom był tylko zaliczany do kombinacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 Siemka, 27 styczniea, zgodnie z kalendarzem fis jest super kombinacja kobiet w St. Moritz, można dopisać ją do naszego kalendarza w typowaniu, czy raczej nie ma takiej możliwości??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 Siemka, 27 styczniea, zgodnie z kalendarzem fis jest super kombinacja kobiet w St. Moritz, można dopisać ją do naszego kalendarza w typowaniu, czy raczej nie ma takiej możliwości??? Zawody zostały dodane do kalendarza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esi70 Napisano 4 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2012 do kolegi afrikaner zanim klikniemy ,sprawdzamy dwa razy ,bo johannes to nie klaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 4 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2012 podliczymy? bo się pogubiłem:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris401 Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 Spróbowałem policzyć "na piechotę" i według tych wyliczeń, za które nie daję żadnej gwarancji sytuacja wygląda tak: 1. hanian22 256 2. esi70 254 3. laskowik 252 4. Szymonidus 251 5. afrikaner 246 ziom10 ale ciekawe jak jest oficjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 ja mam chyba 246, ale mogło mi się p...bać :happy: fajnie, że tak ciasno w czołówce a czemu jest problem z podliczeniem z automatu? pisałem do Jacka, ale chyba ma ważniejsze sprawy:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 można zaktualizowac kalendarz zawodów Pań w Soldeu??? Najpierw maja być dwa slalomy giganty, a nie super Dżi i gigant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 do kolegi afrikaner zanim klikniemy ,sprawdzamy dwa razy ,bo johannes to nie klaus oj tam , oj tam ... nie wierzysz w johannesa? ale dzięki za wskazówkę:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 ...... a czemu jest problem z podliczeniem z automatu? pisałem do Jacka, ale chyba ma ważniejsze sprawy:wink: niestety chyba tak jest. ja np. czekam na plecak za 2 miejsce typowań z Tour de Ski... na priva też nie odpisuje. zima przyszła-pełnia sezonu to chłop ma co robić pewnie,a nie siedzieć na necie i męczyć się z forumowiczami. pozdrowienia dla Adminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 jutro Slalom w Andorze, gigant sobotni w niedziele, trza chyba zmienić w kalendarzu:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi