Jankesoo7 Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 mam narty Salomon Verse 7 plate 170 cm bez okuć i nie mam pojecia jakie dobrac do nich okucia, wie ktoś cos na temat tych nart sa to narty sezon 2003/04 z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marucha Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Przeważnie zakładano takiehttp://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_wiazania&id_grupy=451&id_modelu=173 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jankesoo7 Napisano 22 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2011 a moze ktos wie jakie mozna do tych nart założyć wiązanie innej marki bo nie koniecznie musze miec salomona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2011 jakie mozna do tych nart założyć wiązanie innej marki bo nie koniecznie musze miec salomona Nie rozumiem:confused: A masz inne? Pewnie nie, bo jak byś miał to byś od razu zapytał czy można to wiązanie założyć do takich nart:rolleyes:. Po co kombinujesz i komplikujesz, nawet jeśli się będzie dało założyć inne wiązanie to zapłacisz ekstra za niestandardową usługę w serwisie. Skoro do tej narty jest dedykowane wiązanie Salomona S710 to trzeba poszukać i kupić takie wiązanie, mnie szukanie zajęło 5 sekund i można go kupić za 100 PLN. Proste? A jak zapytasz gdzie znalazłem, to Cię znajdę i spuszczę Ci łomot:p, do Trzebini dojeżdżam w 20 min:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 22 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2011 jakie mozna do tych nart założyć wiązanie innej marki bo nie koniecznie musze miec salomona Do tych desk pasowały będą tylko wiązania salomona, ponieważ płyta ma fabryczne otwory pasujące tylko pod te wiazania. Gdyby była gładka (bez otworów) mógłbyś zamontowac jakie byś chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jankesoo7 Napisano 24 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2011 dzieki za rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi