JG77 Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 "panie wybuchnęły śmiechem i w ogóle o czymś takim nie słyszały ,aż łyso mi się zrobiło i uciekłem z tamtąd" jorguś, kto teraz w slipach chodzi :D A niby jak ? co Masz pod spodem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Też mi się podoba,ale... Swego czasu,jak kupowałem kask,w Intersoprcie mój wypatrzony kosztował (po przecenie!) 400zł.Pojechałem do jakiegoś małego sklepu w Ustroniu i dostałem go za 272zł!Bez żadnych kart itp. Tego lata,przed wyjazdem do Kaprun,kupiłem sobie w Intersporcie letnią kurteczkę "gore" i dostałem jakąś tam ich kartę.Posiałem ją.... Uznałem,że raczej mi się nie przyda. Co mi z tych 10 może 15%,kiedy gdzie indziej na starcie mam nawet 30% taniej?Za ciężko pracuję,żebym oddawał swoje pieniądze od tak. Też nie lubię przepłacać i za nim kupie cokolwiek sprawdzam gdzie się da czy nie jest taniej ale np. bieliznę termo. będę u nich kupował więc rabat się przyda no i skorzystam ze smarowania ślizgów za 1zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Też nie lubię przepłacać i za nim kupie cokolwiek sprawdzam gdzie się da czy nie jest taniej ale np. bieliznę termo. będę u nich kupował więc rabat się przyda no i skorzystam ze smarowania ślizgów za 1zł Aaaa to Ty taki ,zbyt lojalnym klientem to nie jesteś ,smarowanie za zeta to tak ,ew bieliznę bo tania a coś grubszego to już nie bardzo pewnie pytasz o numer kat. i symbol po czym szperasz w necie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Też mi się podoba,ale... Swego czasu,jak kupowałem kask,w Intersoprcie mój wypatrzony kosztował (po przecenie!) 400zł.Pojechałem do jakiegoś małego sklepu w Ustroniu i dostałem go za 272zł!Bez żadnych kart itp. to fakt, że jest drogo ale czasem zdarzają się także perełki. Rok temu poszukiwałem plecaka wycieczkowego ok 40 litrowego. Wpadł mi w oko plecak firmy Salewa za 260zł. Przy kasie miła niespodzianka i do zapłaty jest jedynie 200zł. Dodam, że jego normalna cena to jakieś 120zł więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Aaaa to Ty taki ,zbyt lojalnym klientem to nie jesteś ,smarowanie za zeta to tak ,ew bieliznę bo tania a coś grubszego to już nie bardzo pewnie pytasz o numer kat. i symbol po czym szperasz w necie . Czyli robię jak każdy kto jest przy zdrowych zmysłach Kupiłem u nich jedną kurtkę, bez tego nie otrzymałbym tej karty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 to fakt, że jest drogo ale czasem zdarzają się także perełki. Rok temu poszukiwałem plecaka wycieczkowego ok 40 litrowego. Wpadł mi w oko plecak firmy Salewa za 260zł. Przy kasie miła niespodzianka i do zapłaty jest jedynie 200zł. Dodam, że jego normalna cena to jakieś 120zł więcej Dodaj .że kupowałeś go w marcu albo leżał skurzony od dwóch sezonów,-nie no żartuję ,czasami im też coś udaje się sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Też nie lubię przepłacać i za nim kupie cokolwiek sprawdzam gdzie się da czy nie jest taniej ale np. bieliznę termo. będę u nich kupował więc rabat się przyda no i skorzystam ze smarowania ślizgów za 1zł No ja już nie nasmaruję,karta poszła w pi.... Jednak ich ofertę będę śledził na bieżąco - kto wie,co jeszcze tam się pojawi - nigdy nikogo/niczego całkiem nie skreślam. Na chwilę obecną,przynajmniej w B-B,nie ma nic konkretnego w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 A ja nasmarowałem narty żony za zeta i kupiłem dziecku okularki do pływania z bardzo dużym rabatem 15 zeta z 34,99 PLN otrzymanemu dzięki posiadanej karcie. Więc wszystko było bardzo opłacalne. Wg mnie oferta narciarska w bielskim sklepie jest uboga i bardzo ale to bardzo chaotyczna. Absolutnie nie rozumiem czym się kierują konstruując skład narciarskiego towaru na półkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjay86 Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 co do Intersportu to mimo wszystko polecam przed sezonem dobrze poszeprac w ich wieszkach. 3lata temu w listopadzie udalo mi sie znalesc b.ladna kurtke Tensona przeceniona z 1200 na 550zl, a ze byla jeszcze jakas promocja minus VAT to kurtke kupielm za smieszne pieniadze jak na taka odziez:) tez sie dziwilem, ze w Intersporcie tak sie da, ale jak widac mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 No ja już nie nasmaruję,karta poszła w pi.... Jednak ich ofertę będę śledził na bieżąco - kto wie,co jeszcze tam się pojawi - nigdy nikogo/niczego całkiem nie skreślam. Na chwilę obecną,przynajmniej w B-B,nie ma nic konkretnego w ofercie. Wystarczy wpisać na ich stronie nr. paragonu i otrzymasz nową kartę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Dodaj .że kupowałeś go w marcu albo leżał skurzony od dwóch sezonów,-nie no żartuję ,czasami im też coś udaje się sprzedać. ile leżał nie wiem, bo był to jedyny przedstawiciel tej firmy i może faktycznie o nim zapomnieli a było to w październiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Wystarczy wpisać na ich stronie nr. paragonu i otrzymasz nową kartę Chyba trochu poszperam... Może się jednak przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Warto, warto, ja dostałem dzisiaj meila z bonem na 12zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 24 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2011 johnny_narciarz, nie trzeba nosić żadnej karty przy sobie Wystarczy pamiętać nazwisko i imię przy kasie Przynajmniej ja tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 24 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2011 Byłem dziś skorzystać ze opcji smarowania za złotówkę i potwierdzam, to prawda Zrobili mi 2 pary za 2zł. Nie zalali ubytku (głębokie do rdzenia - polskie stoki ) ale i tak jestem zadowolony. Odnośnie kolekcji narciarskiej pojawiły się już kurtki Descente po ok. 3tyś i to na tyle z ciuchów z parametrami 20 000 reszta to 5 000 i mniej znane marki. Najlepsze, że pojawił się już sprzęt np. kije Leki z Trigerem ale rękawic z tym systemem jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi