Przemo_ski Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 http://www.intersport.pl/serwis-rent/serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aliko2 Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 Masłem smarują? Czy w cenie ostrzenia sobie odbijają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Kitu nie ma. Dałem swoje dechy do ostrzenia w KRK. Montana tam machinę nową postawiła i kadry wszelkie "cmokają" z zadowolenia nad rodzajami struktur itp. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Masłem smarują? Czy w cenie ostrzenia sobie odbijają? Powiem tak... Podaj komuś palec, to ci całą rękę urwie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Dałem swoje dechy do ostrzenia w KRK. Montana tam machinę nową postawiła i kadry wszelkie "cmokają" z zadowolenia nad rodzajami struktur itp. Nie mogłem uwierzyć w to co napisał Bończa, gdyż jak do tej pory IS w Krk w temacie serwisu nie miał zbyt dobrej opinii, więc poszperałem i znalazłem takie info. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjay86 Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Nie mogłem uwierzyć w to co napisał Bończa, gdyż jak do tej pory IS w Krk w temacie serwisu nie miał zbyt dobrej opinii, więc poszperałem i znalazłem takie info. podepne sie z pytaniem wiek ktos moze gdzie na Slasku jest serwis, ktory robi "zawodnicze" struktury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 ...każdy narciarz może zamówić sobie wykonanie zawodniczej struktury ślizgów... Nie no, czad:eek: Już wiem jaką strukturę będą mieli wszyscy narciarze z Krakowa i okolic:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 i 99% z nich będzie jeździło pługiem, bo powie że narty ma źle przeserwisowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 14 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Masłem smarują? Czy w cenie ostrzenia sobie odbijają? Dla Ciebie mogę zrobić wyjątek i posmarują margaryną albo smalcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dabort Napisano 19 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2011 (edytowane) jjay86 zapytaj w Tirol Ski w Kochłowicach (http://www.tirolski.pl/f,pl,serwis.html) ja u nich smaruję i jestem zadowolony. Edytowane 19 Październik 2011 przez dabort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjay86 Napisano 19 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2011 jjay86 zapytaj w Tirol Ski w Kochłowicach (http://www.tirolski.pl/f,pl,serwis.html) ja u nich smaruję i jestem zadowolony. bardzo dobrze Ich znam... ale strukture robia "taka sobie" a mi by zalezalo na troszke lepszej wiem, ze ktos mi kiedys polecal jakis serwic w Gliwicach, ale nic za bardzo nie umie znalesc w necie o Nich... Moze ktos cos wie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2011 bardzo dobrze Ich znam... ale strukture robia "taka sobie" a mi by zalezalo na troszke lepszej wiem, ze ktos mi kiedys polecal jakis serwic w Gliwicach, ale nic za bardzo nie umie znalesc w necie o Nich... Moze ktos cos wie na ten temat? Pewnie myślisz o serwisie Marka Żurawieckiego. Tutaj masz mapkę SPORT-CENTER Marek Żurawiecki ul. Świętokrzyska 1 44-100 | Gliwice Telefon: 32 / 231-29-46 E-mail: zuru58@tlen.pl tel. kom, +48 602 264 865 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 20 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2011 Ja zapraszam do serwisu do Mikołowa do sklepu SPORTXXL który znajduje się na ulicu Krawczyka 1 mamy tam bardzo dobrego serwisanta, który kiedyś pracował za dobrych czasów w Sumicie w Katowicach i jest właśnie wychowankiem wspomnianego przez Jacka Marka Zurawieckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 20 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2011 JC...warto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2011 JC...warto??? Co warto? Bo trybię jak diesel w zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 21 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2011 ...czy serwis SPORT-CENTER warto polecić PS Uważaj z opinią o Dizelach bo moje sprawują się idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2011 ...czy serwis SPORT-CENTER warto polecić PS Uważaj z opinią o Dizelach bo moje sprawują się idealnie Ja u Marka robiłem buty i byłem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 (edytowane) Wracając do tematu Intersportu, dzięki informacji o promocji smarowania przystąpiłem do ich programu dla stałych klientów i otrzymałem parę bardzo ciekawych zniżek i jakiś niewielki bon do wykorzystania, -15% na kurtki narciarskie brzmi świetnie Bardzo podoba mi się taka polityka firmy Edytowane 23 Październik 2011 przez Ambro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Wracając do tematu Intersportu, dzięki informacji o promocji smarowania przystąpiłem do ich programu dla stałych klientów i otrzymałem parę bardzo ciekawych zniżek i jakiś niewielki bon do wykorzystania, -15% na kurtki narciarskie brzmi świetnie Bardzo podoba mi się taka polityka firmy Tyle że jak na razie to tam nie maco kupić, na razie jakieś samo badziewie pochodzące chyba z sprzątanie magazynów:rolleyes:, już nawet Figo dzwonił do mnie kilka dni temu z pytaniem czy Intersport się czasem nie likwiduje:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Tyle że jak na razie to tam nie maco kupić, na razie jakieś samo badziewie pochodzące chyba z sprzątanie magazynów:rolleyes:, już nawet Figo dzwonił do mnie kilka dni temu z pytaniem czy Intersport się czasem nie likwiduje:D. Tragedia ogólnie bardzo kiepsko z zaopatrzeniem ,poszukuję butów narciarskich i poza takimi popularnymi modelami z flexami 60 jak w marketach ta masówka to nic nie ma,rozmiary też najbezpieczniejsze z możliwych do sprzedaży .W zeszłym roku chciałem tam kupić skórzane rękawice to zwodzili mnie przez 2 miesiące aż wreszcie przyznali się że oni takich nie sprowadzają .Na moje pytanie o slipy narciarskie tzn.szorty pod bieliznę narc.ale z tego samego materiału to panie wybuchnęły śmiechem i w ogóle o czymś takim nie słyszały ,aż łyso mi się zrobiło i uciekłem z tamtąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Tyle że jak na razie to tam nie maco kupić, na razie jakieś samo badziewie pochodzące chyba z sprzątanie magazynów:rolleyes:, już nawet Figo dzwonił do mnie kilka dni temu z pytaniem czy Intersport się czasem nie likwiduje:D. To prawda, na razie wisi tylko parę kurtek Killtec-a ale myślę że w listopadzie pojawią się Colmary i Descente Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 ...czy serwis SPORT-CENTER warto polecić PS Uważaj z opinią o Dizelach bo moje sprawują się idealnie Robię wszystko u Marka Żurawieckiego od zawsze i naprawdę mogę go polecić,może nie jest najtańszy ale ma zniżki dla stałych klientów ,robi dobrze i wie oco chodzi .Dostali w zeszłym roku jakąś super maszynę z ceramicznymi wałkami ale w zeszłym roku byli w fazie prób .Można też poprosić Marka o ręczny tuning nart ,na pewno zrobi to wyśmienicie .Polecam , ale polecam też rozmowę i naświetlenie o co nam dokładnie chodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 "panie wybuchnęły śmiechem i w ogóle o czymś takim nie słyszały ,aż łyso mi się zrobiło i uciekłem z tamtąd" jorguś, kto teraz w slipach chodzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Wracając do tematu Intersportu, dzięki informacji o promocji smarowania przystąpiłem do ich programu dla stałych klientów i otrzymałem parę bardzo ciekawych zniżek i jakiś niewielki bon do wykorzystania, -15% na kurtki narciarskie brzmi świetnie Bardzo podoba mi się taka polityka firmy Też mi się podoba,ale... Swego czasu,jak kupowałem kask,w Intersoprcie mój wypatrzony kosztował (po przecenie!) 400zł.Pojechałem do jakiegoś małego sklepu w Ustroniu i dostałem go za 272zł!Bez żadnych kart itp. Tego lata,przed wyjazdem do Kaprun,kupiłem sobie w Intersporcie letnią kurteczkę "gore" i dostałem jakąś tam ich kartę.Posiałem ją.... Uznałem,że raczej mi się nie przyda. Co mi z tych 10 może 15%,kiedy gdzie indziej na starcie mam nawet 30% taniej?Za ciężko pracuję,żebym oddawał swoje pieniądze od tak. Tyle że jak na razie to tam nie maco kupić, na razie jakieś samo badziewie pochodzące chyba z sprzątanie magazynów:rolleyes:, już nawet Figo dzwonił do mnie kilka dni temu z pytaniem czy Intersport się czasem nie likwiduje:D. Mam takie same wrażenie,po ostatniej wizycie... PS.Figo też ciężko pracuję,jak w sobotę zasuwał gdzieś busem wcześnie rano,kiedy ja na ryby jechałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Właśnie dzisiaj przyszły te kurtki i Myślisz ,że jest jakiś wybór? Posztuce z 2-3 rozmiarów a w zeszłym roku to cały sezon jeździłem tam żeby czegoś nie przegapić co 3 dzień i zawsze to samo i w tej samej ilości.Nie mam złudzeń oni tak mają są za to mistrzami zwodzenia i pozorów w ogóle odnoszę wrażenie że to kolejny market z szwarc mydło i powidło tylko sportowawy ale z normalnym zaopatrzeniem jak w intersporcie w Austrii to nie ma nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi