ziom10 Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 moim zdaniem to Ty nie kumasz o co kaman w sporcie, Marlis jest pewniakiem???? Marlis - oczywiscie ma formę, ale nigdy nie bedzie takim pewniakiem w slalomie jak Von w konkurencjach szybkosciowych, fajnie by było jakbys posłuchała mojej rady i sprawdzila wyniki w poszczególnych konkurencjach z ostatnich lat, może nie będziesz myliła faktów? Przypomne Ci , że jednak Marlis jeszcze niedawno miała konkurencje i nadal ją ma, tak jak Vonn, ale Amerykanka troszkę wiecej osiągneła w swojej profesji niż Austriaczka w swojej. Piszesz jakbyś się dowiedziała po ostatnim weekendzie, że Vonn jest zajebista... Jeśli chodzi o szybkosciowki to Vonn pozamiata w tym sezonie wszystkimi, jak to wcześniej było przez kilka lat, a Marlis może mieć problemy, wystarczy, że raz nie dojedzie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 słuchaj jaj, a jak coś nie wiesz to grzecznie pytaj, na pewno chętnie i rzeczowo Ci odpowie:smile: Dajemy to do "Trochę do śmiechu". Wybacz, ale ledwie na krześle siedzę. Fajnie to wyszło. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 SB uwierz mi, że nie śledziłem wnikliwie forum w tym temacie, bo informacje jakie posiadacie są rodem z kolorowych gazet, np temat czy Vonn się kumpluje jeszcze z Riesch... Takie informacje mnie nigdy nie interesowały. Fakty, wyniki to jest temat, który schodzi na 2 plan i jest wypatrzany przez forumowiczów. Nie muszę prosić Kasi o info, jak bym potrzebował informacji to ze swoich źródeł otrzymałbym kompletniejsze wypowiedzi. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 SB uwierz mi, że nie śledziłem wnikliwie forum w tym temacie, bo informacje jakie posiadacie są rodem z kolorowych gazet, np temat czy Vonn się kumpluje jeszcze z Riesch... Takie informacje mnie nigdy nie interesowały. Fakty, wyniki to jest temat, który schodzi na 2 plan i jest wypatrzany przez forumowiczów. Nie muszę prosić Kasi o info, jak bym potrzebował informacji to ze swoich źródeł otrzymałbym kompletniejsze wypowiedzi. pozdrawiam To tak gwoli ścisłości zupełnie poważnie, bo widzę że nie za bardzo masz pojęcie co mówimy do Ciebie: Nie ma na forum 2 osoby oprócz Wróżki która by posiadała taką wiedzę na temat PS jak Ona i nie jest to wiedza na tematy plotkarskie, ale rzeczowa na temat tego co się dzieje na stoku i w tabelkach, mało tego nie jest to wiedza z ostatnich 2 sezonów, ale z co najmniej 10 i gwarantuję Ci że nikt tu ręki nie podniesie i nie powie "wiem więcej śmiało stanę do dyskusji" Dajemy to do "Trochę do śmiechu". Wybacz, ale ledwie na krześle siedzę. Fajnie to wyszło. Pozdrawiam. No ja szklanki z kawą nie utrzymałem:biggrin: i mam porozlewałem sobie ją po spodniach, na szczęście nie była już gorąca:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Chłopaki dajcie spokój, skończmy z offtopem. Nie jestem ekspertem i nigdy nie będę, bo żeby nim być musiałabym rzucić pracę i zająć się tylko tym. To tylko hobby. Z tego co widzę kolega Ziom nieco drażliwy jest i lubi oceniać kogoś po jednym (najwidoczniej niedoczytanym albo doczytanym ale bez zrozumienia poście). Wybacz ale takie bezproduktywne dyskusje prowadzą do nikąd. To co mówisz na temat FIS WC jest oczywiście racją ale na przyszłość czytaj posty z większą uwagą, a ja postaram się pisać jaśniej i dosłowniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek_l Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 (edytowane) SB, kolezanka potrafi się sama doskonale obronić, myślę, że nei potrzebuje adwokata, który nie wniósł do rozmowy merytoryki, tylko chciał podkreślić, że jest na forum. Kasia, wycofuję to co napisałem wcześniej i jeśli nie masz nic przeciwko temu to zaszczytem będzie dla mnie jak w razie jakiegoś problemu, zwrócę się do Ciebie z prośba o wyjaśnienie tematu związanego oczywiście z wc :wink: pewne jest to, że oboje uważamy, że obie wcześniej wymienione Panie są konkretne w swoim fachu pozdrawiam Edytowane 7 Grudzień 2011 przez ziom10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Dziękuję i z wzajemnością Jak widać wszystko można wyjaśnić i dogadać się bez strzępienia języków. Pozdrówki i koniec offtopa. Wracamy do FIS WC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 :laughing: nie mogę znaleźć informacji na temat treningów i czasów kobiet z super dżi z bever... czy ktoś ma info na ten temat? Kasia nie sprawdzam Ciebie? swoich faworytów juz mam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 :laughing: nie mogę znaleźć informacji na temat treningów i czasów kobiet z super dżi z bever... czy ktoś ma info na ten temat? Kasia nie sprawdzam Ciebie? swoich faworytów juz mam :wink: nie ma treningów do super-G:) jest tylko oglądanie trasy jak w gigancie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 :biggrin: nie wyszło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 Start pierwszego przejazdu slalomu kobiet we francuskim Courchevel opóźniony. Planowane rozpoczęcie zawodów o godzinie 10.45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 Start pierwszego przejazdu slalomu kobiet we francuskim Courchevel opóźniony. Planowane rozpoczęcie zawodów o godzinie 10.45 W 3 Dolinach wyciągi zablokowane przez lawinowa piątkę. Padać nie przestaje, nie wiem czy uda się dzisiaj wystartować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 Slalom przeniesiony na jutro (18.12.2011)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 Slalom przeniesiony na jutro (18.12.2011)! Heh:D Jasnowidz jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 nie mam e sportu2, możecie mi powiedzieć co ze zjazdem facetów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 nie mam e sportu2, możecie mi powiedzieć co ze zjazdem facetów? Na razie przerwany ze względu na wiatr. Tu masz wyniki LIVE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 Stacja Eurosport znowu zaspała. Zawody już wznowione, a stacja nadaje powtórkę wczorajszego SG! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 Zjazd znowu przerwany ze względu na silny wiatr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 Dzięki Dżej Sii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 Zawody odwołane!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Dzisiaj gigant w Alta Badia, gdzie startuje z numerem 70 Filip Rzepecki. I przejazd o 10.30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Gigant kobiet w Courchevel odwołany. Odbędzie się tylko slalom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Eurosport1 znów dał ciała jesli chodzi o relacje - rozumiem, są inne ważniejsze sporty. Na szczęście mam Rai Sport i to czego nie puszczali na Euro mogłam obejrzeć po włosku - mimo że niewiele rozumiem (oprócz "brawo!" i "delicatissima curva") to relacja jest fajna. Najpierw zwiedzanie trasy (oglądanie trasy razem z zawodnikami a nie przejazd z kamerą na kasku), wywiady z zawodnikami, pogaduchy z Danielą Ceccarelli i boskim Alberto Generalnie fajny klimat ale trochę trzeba przyciszać bo drą się niesamowicie No i takie zawody zajmują troszkę więcej miejsca na płytkach, ale trudno - niech stracę :biggrin: Ciekawe jak bedą wyglądały relacje z innych zawodów (nieodbywajacych się w ITA). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 No ale jest jeszcze Euro2, co prawda z minimalnym spóźnieniem (dlatego zacząłem z Rai), ale potem wszystko było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi