Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Puchar Świata 2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

moim zdaniem to Ty nie kumasz o co kaman w sporcie, Marlis jest pewniakiem???? Marlis - oczywiscie ma formę, ale nigdy nie bedzie takim pewniakiem w slalomie jak Von w konkurencjach szybkosciowych, fajnie by było jakbys posłuchała mojej rady i sprawdzila wyniki w poszczególnych konkurencjach z ostatnich lat, może nie będziesz myliła faktów? Przypomne Ci , że jednak Marlis jeszcze niedawno miała konkurencje i nadal ją ma, tak jak Vonn, ale Amerykanka troszkę wiecej osiągneła w swojej profesji niż Austriaczka w swojej. Piszesz jakbyś się dowiedziała po ostatnim weekendzie, że Vonn jest zajebista... Jeśli chodzi o szybkosciowki to Vonn pozamiata w tym sezonie wszystkimi, jak to wcześniej było przez kilka lat, a Marlis może mieć problemy, wystarczy, że raz nie dojedzie :wink:

SB uwierz mi, że nie śledziłem wnikliwie forum w tym temacie, bo informacje jakie posiadacie są rodem z kolorowych gazet, np temat czy Vonn się kumpluje jeszcze z Riesch... Takie informacje mnie nigdy nie interesowały. Fakty, wyniki to jest temat, który schodzi na 2 plan i jest wypatrzany przez forumowiczów. Nie muszę prosić Kasi o info, jak bym potrzebował informacji to ze swoich źródeł otrzymałbym kompletniejsze wypowiedzi.

pozdrawiam

SB uwierz mi, że nie śledziłem wnikliwie forum w tym temacie, bo informacje jakie posiadacie są rodem z kolorowych gazet, np temat czy Vonn się kumpluje jeszcze z Riesch... Takie informacje mnie nigdy nie interesowały. Fakty, wyniki to jest temat, który schodzi na 2 plan i jest wypatrzany przez forumowiczów. Nie muszę prosić Kasi o info, jak bym potrzebował informacji to ze swoich źródeł otrzymałbym kompletniejsze wypowiedzi.

pozdrawiam

To tak gwoli ścisłości zupełnie poważnie, bo widzę że nie za bardzo masz pojęcie co mówimy do Ciebie:

Nie ma na forum 2 osoby oprócz Wróżki która by posiadała taką wiedzę na temat PS jak Ona i nie jest to wiedza na tematy plotkarskie, ale rzeczowa na temat tego co się dzieje na stoku i w tabelkach, mało tego nie jest to wiedza z ostatnich 2 sezonów, ale z co najmniej 10 i gwarantuję Ci że nikt tu ręki nie podniesie i nie powie "wiem więcej śmiało stanę do dyskusji"

Dajemy to do "Trochę do śmiechu".

Wybacz, ale ledwie na krześle siedzę. Fajnie to wyszło.

Pozdrawiam.

No ja szklanki z kawą nie utrzymałem:biggrin: i mam porozlewałem sobie ją po spodniach, na szczęście nie była już gorąca:applause:

Chłopaki dajcie spokój, skończmy z offtopem.

Nie jestem ekspertem i nigdy nie będę, bo żeby nim być musiałabym rzucić pracę i zająć się tylko tym. To tylko hobby.

Z tego co widzę kolega Ziom nieco drażliwy jest i lubi oceniać kogoś po jednym (najwidoczniej niedoczytanym albo doczytanym ale bez zrozumienia poście). Wybacz ale takie bezproduktywne dyskusje prowadzą do nikąd.

To co mówisz na temat FIS WC jest oczywiście racją ale na przyszłość czytaj posty z większą uwagą, a ja postaram się pisać jaśniej i dosłowniej.

• Like 1

SB, kolezanka potrafi się sama doskonale obronić, myślę, że nei potrzebuje adwokata, który nie wniósł do rozmowy merytoryki, tylko chciał podkreślić, że jest na forum.

Kasia, wycofuję to co napisałem wcześniej i jeśli nie masz nic przeciwko temu to zaszczytem będzie dla mnie jak w razie jakiegoś problemu, zwrócę się do Ciebie z prośba o wyjaśnienie tematu związanego oczywiście z wc :wink:

pewne jest to, że oboje uważamy, że obie wcześniej wymienione Panie są konkretne w swoim fachu

pozdrawiam

Edytowane przez ziom10
  • Like 1

• 2 weeks later...

Eurosport1 znów dał ciała jesli chodzi o relacje - rozumiem, są inne ważniejsze sporty.

Na szczęście mam Rai Sport i to czego nie puszczali na Euro mogłam obejrzeć po włosku - mimo że niewiele rozumiem (oprócz "brawo!" i "delicatissima curva") to relacja jest fajna. Najpierw zwiedzanie trasy (oglądanie trasy razem z zawodnikami a nie przejazd z kamerą na kasku), wywiady z zawodnikami, pogaduchy z Danielą Ceccarelli i boskim Alberto :) Generalnie fajny klimat ale trochę trzeba przyciszać bo drą się niesamowicie :) No i takie zawody zajmują troszkę więcej miejsca na płytkach, ale trudno - niech stracę :biggrin:

Ciekawe jak bedą wyglądały relacje z innych zawodów (nieodbywajacych się w ITA).