Gość scubajldiver Napisano 9 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2011 Witam Wszystkich, mam wolny pierwszy tydzien listopada, prosze o rade gdzie w Austrii mozna o tej poze roku pojezdzic? Moze jakies namiary na zakwaterowania? pozdrawiam Wszystkich Jacek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2011 (edytowane) W zasadzie tylko lodowce, ośrodki poza lodowcowe jeśli ruszą to może to być Planai w Schladming i Reiteralm po sąsiedzku, od wczoraj naśnieżają, Turracherhohe zaczęli wczoraj śnieżyć ale zaprzestali, idzie ocieplenie. W każdym razie jeśli nawet te 3 wymienione powyżej ruszą to ich oferta będzie dość symboliczna, tak że tak jak pisałem na wstępie lodowce, na dzień dzisiejszy największą ofertą kusi Stubai i tak raczej pozostanie. Edytowane 9 Październik 2011 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naczos Napisano 9 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2011 bede od 27 do 31 w Stubai, jak sie dorwe do Wifi to napisze jak sytuacja wyglada na miejscu, jesli nei to dam znac po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scubajldiver Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 \dzieki bed wdzieczny za jakiekolwiek informacje, pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scubajldiver Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 Dzieki, mam pytanie odnosnie Stubai, nigdy tam nie bylem, masz oze jakies namiary na spanie w tamtej okolicy? Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naczos Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 My bedziemy spali w Neustift najprawdopobniej. wyslalem zapytania poprzez formularz kontaktowy ze skionline. Mniejsza polowa ma wolne miejsca w tym terminie, na booking tez jest kilka ofert wiec jest w czym wybierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 Dzieki, mam pytanie odnosnie Stubai, nigdy tam nie bylem, masz oze jakies namiary na spanie w tamtej okolicy? Pozdrawiam Jacek Jak pisał kolega wejdź na zakładkę Hotele, wyszukaj Neustift i wyślij zapytanie. Możesz wysłać jedno zapytanie do wielu hoteli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 Witam Wszystkich, mam wolny pierwszy tydzien listopada, prosze o rade gdzie w Austrii mozna o tej poze roku pojezdzic? Moze jakies namiary na zakwaterowania? pozdrawiam Wszystkich Jacek:) Ja kilka lat temu byłem w Kaprun na przełomie października i listopada. Na lodowcu warunki były dobre. Tylko ludzi było sporo. Zjechać na nartach można było do Alpincenter, a dwa dni po naszym wyjeździe spadło metr śniegu i jazda była wszędzie. Niestety nie pamiętam nazwy apartamentowca. Na pewno korzystałem z wyszukiwarki na stronie internetowej Kaprun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry502 Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 Polecam Stubai i Hintertux! Apartamenty: w Neustift: http://www.gluecksgrat.at/ w Mayhrofen: http://www.haus-hochmuth.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parsk Napisano 28 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2011 hmm, tux w zillertalu? nie byliśmy tam nigdy w listopadzie, ale z relacji słyszałem, że z jeżdżeniem nie ma problemu nawet nieco wcześniej..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 29 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2022 Odświeżając temat ... Gdzie najlepiej na narty w listopadzie - weekend Niepodległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 29 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2022 30 minut temu, moloo napisał: Odświeżając temat ... Gdzie najlepiej na narty w listopadzie - weekend Niepodległości Zermatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 29 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2022 1 minutę temu, Jeeb napisał: Zermatt a bliżej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 29 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2022 Zależy od tego gdzie ile dosypie bo lodowce są w strasznym stanie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski89 Napisano 29 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2022 Ja byłem ostatnio na długi weekend listopadowy na Tuxie. Warunki miodzio. Na lodowcu czynne jakieś 80% tras i ciągle sypało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 30 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2022 20 godzin temu, moloo napisał: Odświeżając temat ... Gdzie najlepiej na narty w listopadzie - weekend Niepodległości Jedź na warunki, z noclegami nie będzie problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cappo Napisano 31 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2022 Jadąc w listopadzie na Hinterux czy Stubai można liczyć na jakiś skibus czy tylko dojazd autem z okolicznych miejscowości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor_7 Napisano 28 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2022 Pod koniec maja jeździliśmy skibusem z Mayrhofen na Hintertux (coś około 30 min), więc w listopadzie też na pewno będzie. https://www.hintertuxergletscher.at/de/informationen/besuch-planen/skibus-wanderbus/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi