lski@interia.pl Napisano 6 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2011 Szukam grupy z tyczkami do dołączenia się na któryś z lodowców w pażdzierniku lub listopadzie,dysponuję 8osobowym busem,ale koledzy,z którymi dotąd jeżdziłem,niestety sie wykruszyli... Najchętniej z południowej Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 7 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2011 5-12.11.2011 będę trenował na Pitztal'u. Obecnie brakuje mi jeszcze 2 osób żeby był komplet (10 osób). Jakbyś chciał to możesz sie przyłączyć Polski trener z tykami (Małysa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 7 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2011 Szukam grupy z tyczkami do dołączenia się na któryś z lodowców w pażdzierniku lub listopadzie,dysponuję 8osobowym busem,ale koledzy,z którymi dotąd jeżdziłem,niestety sie wykruszyli... Najchętniej z południowej Polski. ... no to widze ze jest potencjal do zagospodarowania jakby co to ja moge zalatwic tyczki i caly osprzet czyli wiertara, wiertlo, klucz. Jestem jak najbardziej z poludniowej Polski. Jezeli chodzi o pazdziernik to dla mnie troche za pozno zeby cos zaplanowac. Listopad to jedynie 11 i 12 wchodzi w gre. Moze zaplanowac juz cos na zime albo wiosne. Ja bylbym zainteresowany i jak wczesniej pisalem osprzet moge zalatwic, rozumie ze busem nie ma problemu zeby zabrac tyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 8 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2011 Grupa z tyczkami Dzięki za odzew,ja chciałem już w pażdzierniku,po dłuższej przymusowej przerwie jestem wygłodniały śniegu i jak nie domknie sie jakis projekt grupowy,pojadę sam na nową halę w Druskiennikach... A do busa wchodzi 8 osób ze sprzętem i 2 wiązki tyczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2011 5-12.11.2011 będę trenował na Pitztal'u. Obecnie brakuje mi jeszcze 2 osób żeby był komplet (10 osób). Jakbyś chciał to możesz sie przyłączyć Polski trener z tykami (Małysa) Jak Cie namierzyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 9 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2011 Jak Cie namierzyć ? Pisz jak coś na PW to Ci wszystko wyjaśnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi