fabokl Napisano 6 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2011 Witam, Proszę o poradę starych wyjadaczy co zakupić. Mam jakieś stare w sensie modelu i bardzo miękkie Atomic dł 170 i wydaje mi się za długie więc typowe 165 chyba idealne mam 180cm wzrostu. Szukam czegoś typowo dla ŚREDNIO zaawansowanego narciarza, bardziej sztywne niż do nauki. 1. Płeć - mężczyzna 2. Wiek - 33 3. Waga - 83 4. Wzrost - 180 5. Na nartach jeżdżę od 3 sezonów, ( 12-14 dni w sezonie) 6. Moje umiejętności określam na 5-6 (wg skali forumowej ) 7. Moje buty to - Atomic B Tech 70 8. Teraz jeżdżę na nartach/model - Atomic 170 cm model sprzed 5-6 lat strasznie miękkie 9. Preferuję styl jazdy krótkimi skrętami, na przygotowanych trasach 10. Upatrzyłem sobie narty - Fischer Progressor 7+ 11. Mój budżet na narty to około - 1500 Dzięki za wszelkie propozycje rowzważe wszystkie Pozdrawiam i nie mogę się doczekać prognoz na 15cm w ciągu nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marucha Napisano 7 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2011 Witam, Mam jakieś stare w sensie modelu i bardzo miękkie Atomic dł 170 i wydaje mi się za długie więc typowe 165 chyba idealne mam 180cm wzrostu. Szukam czegoś typowo dla ŚREDNIO zaawansowanego narciarza, bardziej sztywne niż do nauki. Upatrzyłem sobie narty - Fischer Progressor 7+ Witam 170cm przy Twoim wzroście i wadze to nie za długo. Weż Progressora 8+ - w budżecie się zmieścisz, a narta będzie bardziej rozwojowa. Ambitnym trzeba być Można w przyszłości rozważyć zakup sztywniejszych butów. Pozdrawiam Mirek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi