JC Napisano 24 Kwiecień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2004 He, he Austriacy nadrabiają zaległości i ... wbijają pieczątki do paszportu. Pierwszy raz od dłuższego czasu celnik austriacki oglądał mój paszport, a przy wjeździe nawet wbił mi pieczątkę, chyba na pamiątkę Czesi troszkę popuścili i już, przynajmniej mnie i w tym roku, nie czepiają się w Znojmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 25 Kwiecień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2004 Austriaccy celnicy zużywają resztki tuszu... wow !! chyba ie przejade zeby pierwszy raz wbic sobie et pieczatke ... jeszcze nigdy mi nic nie wbili a tak milo miec duzo pieczatek w paszporcie .. za to egipcjanie czy turcy nadrabiaja ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz Napisano 26 Kwiecień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Austriaccy celnicy zużywają resztki tuszu... To jedz kiedys do Rosji, to nadrobisz zaleglosci za wszystkie czasy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 1 Maj 2004 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2004 Austriaccy celnicy zużywają resztki tuszu... hehe wiem wiem bylam w petersburgu ...... i to mi sie podoba ,, gdyby tylko tyle nie stac na tej granicy ..... ibez macanek.. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi