hucu Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 Otrzymałem wczoraj z samiuśkiego Krakowa z ul. Mieszczańskiej: Sylwia Jaśkowiec ma szansę zostać Matką Chrzestną dużego, oceanicznego statku MS "Raba". O tym, kto zostanie Matką Chrzestną zadecydują głosy internautów w sondzie internetowej. Aby wesprzeć Sylwię wystarczy wejść na stronę www.myslenice.pl, dalej "strefa miejska" i na dole strony zakładka "sonda" i tam można oddać głos na jedną z pięciu kandydatek. Gorąco zachęcam do wzięcia udziału w głosowaniu wszystkich zawodników, uczniów, trenerów, nauczycieli, waszych sąsiadów, znajomych, kibiców etc. To taka zabawa przed sezonem zimowym, ale fajnie byłoby wygrać! Pozdrawiam i liczę na Wasze zainteresowanie akcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 Mój głos ma pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 Kliknięte. Ma dużą przewagę na ten moment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 Kliknięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 a co mi tam , kliknąłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 Marku, masz mój głos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 Sylwia górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 Masz to ,z przyjemnością oddałem głos z tym większą przyjemnością ,że Sylwia prowadzi .Gratuluję i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 A co mi tam , zagłosowałem. W tej chwili ma 65%. Druga w rankingu 30% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 kliknięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 Dzięki za info, ale wsparłem.... Annę Szafraniec Bardzo dobra kolarka MTB, parę ważnych sukcesów miała wcześniej (Wicemistrzyni Świata, Mistrzyni w drużynie itd.), teraz niestety jest "tą drugą" po świetnej Maji Włoszczowskiej... no to niech ma coś od życia - ma moje wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek49 Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 Klik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 I ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 11 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2011 Narciarka Sylwia Jaśkowiec została matką chrzestną statku Polskiej Żeglugi Morskiej. Na przełomie grudnia i stycznia pojedzie do Chin, gdzie jednostka jest właśnie wyposażana, i nada jej imię Raba. Więcej... http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,10447318,Narciarka_matka_chrzestna_statku__Chrzciny_w_Chinach.html#ixzz1aRxOIk34 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 11 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2011 też klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi