JC Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 Na stronie w dziale Sprzęt prezentowane już są kolekcje sprzętu narciarskiego na sezon 2011/12. Zapraszam do zapoznania się z ofertą producentów. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 łoł, tak hurtem wszystko?:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 łoł, tak hurtem wszystko?:eek: A co mam się detal bawić .Chociaż trochę detalu jeszcze będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Chociaż trochę detalu jeszcze będzie... Likwidacja magazynu Kneissla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Likwidacja magazynu Kneissla? Pisałem do nich, ale nawet nie odpowiedzieli. Za to na stronie dodałem kolekcję wiązań Markera, kaski i gogle Julbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Fischer WC SC PRO W opisie tej narty jest zdjęcie WC SC PRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 W opisie tej narty jest zdjęcie WC SC PRO. Której narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 (edytowane) W opisie narty Fischer WC SC PRO (tytuł posta) jest zdjęcie narty RC PRO. Edytowane 2 Październik 2011 przez andy-w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saint Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 sory że tak może nie w temacie... kiedy wyniki z wst 2011/12? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iluminator Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Pisałem do nich, ale nawet nie odpowiedzieli. Za to na stronie dodałem kolekcję wiązań Markera, kaski i gogle Julbo Dziwne? Na innych portalach Kneissl wystawia swoją nową kolekcję na sezon 2011/2012. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 W opisie narty Fischer WC SC PRO (tytuł posta) jest zdjęcie narty RC PRO. A napisałeś to samo w tytule i w treści. Już znalazłem, dziękuję! Dziwne? Na innych portalach Kneissl wystawia swoją nową kolekcję na sezon 2011/2012. Może uważają, że skionline.pl to niszowa strona... , ale to ich problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feist Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Zdjęcie Salomon Enduro 800 nie wyświetla się, a jeden z Modeli K2 kosztuję 24999zł zamiast 2499 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 a jeden z Modeli K2 kosztuję 24999zł zamiast 2499 bo to jest cena za całą skrzyniopaletę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Zdjęcie Salomon Enduro 800 nie wyświetla się, a jeden z Modeli K2 kosztuję 24999zł zamiast 2499 Dziękuję za informację. Cena poprawiona, a zdjęcie u mnie się wyświetla OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feist Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Dziękuję za informację. Cena poprawiona, a zdjęcie u mnie się wyświetla OK? Ojjj przepraszam, chodziło o salomon enduro lx 750 lx 800 wyświetlają się dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2011 Niektóre buty Rossignola z grupy Race się nie wyświetlają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi