spi630 Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Ponieważ przymierzam się do kupna nowego boxa, próbowałem znaleźć model który zdaję się wielokrotnie widziałem w alpach, taki wielokolorowy thule. niestety przeszukałem stronę thula, allegro i ebaja i nie mogę tego namierzyć. a w ogóle wszystkie boxy czarne albo srebrne, straszna nuda! może ktoś z was mi pomorze namierzyć jakiś ciekawy kolorowy/graficzny box o długości min 200cm? dziękuję za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 wg mnie kup szary/czarny/srebrny, i go po prostu sam pomaluj ja tak zrobię ze swoim w przed tym sezonem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 (edytowane) najpierw zapytaj lakiernika czy ten BOX da się pomalować bezproblemowo, kiedyś kupiłem "coś" plastikowego i okazało się że lakier się ważył. Ja okleiłem, może to będzie dobre rozwiązanie i dla ciebie. Teraz takie cuda robią że lepiej wygląda niż lakierowanie aaaaa...zapewne grafikę zrobią ci taka jaką sobie zażyczysz Edytowane 1 Październik 2011 przez Roobs ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 http://www.rack-it.com/thule-evolution-1600-special-colors-p78542/ o taki kolor Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Witam Serdecznie ,a może khaki mat w plamy coś na wzór pojazdów wojskowych ,może z dodatkami jasnego w wojskowych barwach zimowych ,brudu by nie było znać a jaki odlot? takiego jeszcze nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi