gajowy01 Napisano 6 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2011 Hot gratulacje za Franka Filmy w Flash mi się nie wyswietlaja, bo safari nie obsługuje. Czas pokazał, ze rynek musi się dostosować do Apple, a nie odwrotnie Mnie się wyświetlają, zarówno pod Safari 4.1.3 (choć przycina) jak i Firefoxem 3.6. btw - dla Appla dziś szczególny dzień Dziękuję za wszystkie opinie. Staraliśmy się odświeżyć stronę, ale także poprawić nawigację oraz treści, których będzie teraz o wiele więcej. Jak juz wspominałem będzie także nowy "silnik" forum. Więcej treści - OK. Przy okazji - niektóre z nich, opisy ośrodków trochę się zdezaktualizowały Forum jak dla mnie chodzi w zasadzie OK, ale żywcem przydałoby się więcej miejsca - np. na fotki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 28 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2011 Na początku do zmian nie byłem przekonany... W chwili obecnej przyzwycziłem się, i mi się podoba :happy: Chyba każdy człowiek, ma coś w sobie takiego - że do zmian podchodzi negatywnie...a potem dopiero dostrzega, że nie są takie straszne :wink: Brawo Jacku za decyzję i sprawny proces! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek26f Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Na tablecie Asus z Androidem 4.0.3 (może i na innych też) od jakiegoś czasu strona główna źle się wyświetla. Wydaj mi się że wina jest w tej reklamie Trentino po bokach. Warstwa na której jest ona umieszczona spycha zawartość bardzo w dół. Trzeba zjechać kilka długości strony dopiero pojawia się zwartość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Na telefonie mam to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Na tablecie Asus z Androidem 4.0.3 (może i na innych też) od jakiegoś czasu strona główna źle się wyświetla. Wydaj mi się że wina jest w tej reklamie Trentino po bokach. Warstwa na której jest ona umieszczona spycha zawartość bardzo w dół. Trzeba zjechać kilka długości strony dopiero pojawia się zwartość. Proszę sprawdźcie jeszcze raz. Problem, który wystepował także pod iOS został wczoraj usunięty. Ja mam tablet z Androidem 4.0.4 i wszystko jest OK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Proszę sprawdźcie jeszcze raz. Problem, który wystepował także pod iOS został wczoraj usunięty. Ja mam tablet z Androidem 4.0.4 i wszystko jest OK Na iOS działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Ja trochę z innej beczki ale też od zaplecza @JC Czy jest możliwość podpięcia forum pod Taptalka ??? Konkurencyjne forum przegląda się przyjemnie na tablecie z taptalkiem. Czy u nas też tak można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Ja trochę z innej beczki ale też od zaplecza @JC Czy jest możliwość podpięcia forum pod Taptalka ??? Konkurencyjne forum przegląda się przyjemnie na tablecie z taptalkiem. Czy u nas też tak można? W temacie Tapatalk - nie mam tej aplikacji na swoich urządzeniach, ale zainstalowałem plugin na forum, więc proszę sprawdź, czy działa i daj mi znać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 W temacie Tapatalk - nie mam tej aplikacji na swoich urządzeniach, ale zainstalowałem plugin na forum, więc proszę sprawdź, czy działa i daj mi znać. No to trzeba zainstalować sprawdzę jak wrócę wieczorkiem do domu. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Super! Działa, tylko mam jakiś błąd i zamiast Tapatalka włącza się Google Play, mimo, że TT jest zainstalowany. To jednak problem telefonu więc wszystko działa. Nie mogę znaleźć skionline na liście w samej aplikacji. Nie trzeba forum przypadkiem do niej dodać, żeby było widoczne? Chyba tu: http://www.tapatalk.com/activate_tapatalk.php?plugin=vbulletin na samym dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 (edytowane) Super! Działa, tylko mam jakiś błąd .......... Nie mogę znaleźć skionline na liście w samej aplikacji. Nie trzeba forum przypadkiem do niej dodać, żeby było widoczne? No to jak działa, jak nie działa, nie można znaleźć skionline na liście w taptalku Ni trzeba chyba założyć konto http://www.tapatalk.com/pricing.php ale wystarczy darmowe żeby być na liście Edytowane 7 Listopad 2012 przez pieczara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 Ja patrzyłem wczoraj około 21 i nie było na liście Tapatalka Skionline niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 No to jak działa, jak nie działa, nie można znaleźć skionline na liście w taptalku Ni trzeba chyba założyć konto http://www.tapatalk.com/pricing.php ale wystarczy darmowe żeby być na liście Jak Ci wyświetla komunikat o tym, że forum można oglądać w tapatalku (normalnie w przeglądarce) to po kliknięciu ok i przy zainstalowanej appce powinno przenieść do TT a nie do Google Play. Dlatego mówię, że problem telefonu/przeglądarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 Jak Ci wyświetla komunikat o tym, że forum można oglądać w tapatalku (normalnie w przeglądarce) to po kliknięciu ok i przy zainstalowanej appce powinno przenieść do TT a nie do Google Play. Dlatego mówię, że problem telefonu/przeglądarki. No bo ja nie korzystam ze stockowej przeglądarki tylko z Opery :applause: ale na systemowej też mnie wywala do google play, bo to że plugin jest zainstalowany na forum to jedno ale potem odpowiednie obsłużenie forum przez taptalka to drugie, ciekawe czy JC już się zarejestrował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi