gajowy01 Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 (edytowane) Widzę, że po dzisiejszych pracach skionline ma nowy wygląd. Tzn. chyba tak jest bo pod Firefoxem mi w zasadzie nie działa tzn. trochę działa ale witryna kompletnie się rozsypuje Chaos i nieczytelność, nakładające się elementy, gdzieś nisko na dole strony itd.Na forum jakoś wszedłem, trochę na siłę wpisując ścieżkę w nagłówku. Samo forum jak widzę, jest na tym samym enginie więc działa ...choć jakby wolniej.Firefox 3.6.8 na Macu - nie zmienię. Edytowane 30 Wrzesień 2011 przez gajowy01 obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 U mnie wszystko ok, tylko to menu na forum trochę przeszkadza bo jest w pionie. Może coś w poziomie? Jakieś ikonki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 @gajowy01 - Z Załączonego screena widać, że Twoja przeglądarka nie wczytała jeszcze nowych styli css. Polecam odświeżać przez CTRL+F5. @Mario - Ta sama uwaga co do poprzednika. Przeglądarka nie załadowała jeszcze zmienionego arkusza styli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Widzę, że po dzisiejszych pracach skionline ma nowy wygląd. Tzn. chyba tak jest bo pod Firefoxem mi w zasadzie nie działa tzn. trochę działa ale witryna kompletnie się rozsypuje Chaos i nieczytelność, nakładające się elementy, gdzieś nisko na dole strony itd. Na forum jakoś wszedłem, trochę na siłę wpisując ścieżkę w nagłówku. Samo forum jak widzę, jest na tym samym enginie więc działa ...choć jakby wolniej. Firefox 3.6.8 na Macu - nie zmienię. Możesz jeszcze raz sprawdzić? Czy jest OK? Twój zrzut ekranu ewidentnie wskazuje na brak wczytanych styli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 30 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Przeładowałem: japko+R z shift'em i chyba jest OK Skoro odświeżacie portal to może nowy silnik i więcej przestrzeni dla forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Przeładowałem: japko+R z shift'em i chyba jest OK Skoro odświeżacie portal to może nowy silnik i więcej przestrzeni dla forum? Forum tez ulegnie zmianie w najbliższym czasie. Mamy już nową wersje, teraz "tylko" musimy przenieść wszystko, a to nie jest takie łatwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Idzie NOWE. Czy te zmiany mają związek z wyborami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Idzie NOWE. Czy te zmiany mają związek z wyborami? Tak, zakładamy PPN - Polska Partię Narciarzy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Tak, zakładamy PPN - Polska Partię Narciarzy Na mnie nie liczcie. Nigdy do żadnej partii..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Pochwalić...pochwalić Prosić o możliwość przeglądania starych i dodawania komentarzy w dziale sprzęt bez konieczności upierdliwego logowania na FB (nawet jako anonim). Temat był....a boli dalej. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 (edytowane) Generalnie na razie jest nieco pusto ale rozumiem że pojawią się jakieś ikonki w menu w prawej górnej części ekranu. Poprzednie ikonki były fajne ale ciekawa jestem co wstawicie. Czcionka jest niestety trochę nieczytelna - zlewają mi się w jedną całość bo są takie...smukłe i małe. Chyba po prostu zmniejszyliście czcionkę... Najwyżej będę odpisywać od rzeczy jak nie zrozumiem posta:D Czekam z niecierpliwością na efekt końcowy:) Edytowane 1 Październik 2011 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 Czcionka jest niestety trochę nieczytelna - zlewają mi się w jedną całość bo są takie...smukłe i małe. Chyba po prostu zmniejszyliście czcionkę... Widok-powiększenie-powiększ, albo Ctrl+++ i tak ++ aż do skutku, czyli aż zobaczysz:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 Generalnie na razie jest nieco pusto ale rozumiem że pojawią się jakieś ikonki w menu w prawej górnej części ekranu. No jakby to powiedzieć.... nie pojawią się "Silnik" forum będzie wkrótce wymieniany; tak że zmiany będą. Natomiast chciałbym nieśmiało zauważyć, że na skionline.pl jest coś jeszcze oprócz forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 Pochwalić...pochwalić Prosić o możliwość przeglądania starych i dodawania komentarzy w dziale sprzęt bez konieczności upierdliwego logowania na FB (nawet jako anonim). Temat był....a boli dalej. Pozdr. Stare komentarze zostaną przywrócone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 JC, nie wiem czy to tylko mój problem, ale czy da się/będzie się dało na linku klikać prawym i "Otwórz w nowym oknie" ? W dziale "Sprzęt" przy nowych kolekcjach i ich przeglądaniu mnie osobiście trochę przeszkadza, że nie mogę rozrzucić firm po zakładkach Ale może tylko zrzędzę i tylko ja mam z tym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 JC, nie wiem czy to tylko mój problem, ale czy da się/będzie się dało na linku klikać prawym i "Otwórz w nowym oknie" ? W dziale "Sprzęt" przy nowych kolekcjach i ich przeglądaniu mnie osobiście trochę przeszkadza, że nie mogę rozrzucić firm po zakładkach Ale może tylko zrzędzę i tylko ja mam z tym problem A czy możesz kliknąć trzymając wciśnięty klawisz CTRL? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 Klasa jest ta nowa strona:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 (edytowane) Widok-powiększenie-powiększ, albo Ctrl+++ i tak ++ aż do skutku, czyli aż zobaczysz:D Oczywiście nie zrozumieliśmy się ale nieważne:D Grunt, że się starałeś No jakby to powiedzieć.... nie pojawią się No jakby to powiedzieć... przywyknę jakoś do nowego wyglądu:) Natomiast chciałbym nieśmiało zauważyć, że na skionline.pl jest coś jeszcze oprócz forum... Poważnie???? ;) Nie no, nowy wyglad jest oki. Edytowane 1 Październik 2011 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 Podoba się nowy skonline.pl. Jak pisałem, jest oszczędny w środkach, nowoczesny według mnie. Dobre jest też umieszczenie skionline.tv na stronie głównej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 Skionline jakby odmłodniało... Zobrazuję to tak;w motoryzacji wymyślono chyba już wszystko jeśli chodzi o design - były kanty,były krągłości,obecnie jest mieszanina tegoż - jednak jak pojawia się nowy model jakiegoś auta "X",to mimo wszystko świeżej wygląda. Podobnie jest ze Skionline - też jakby świeższe,nowsze,odmłodzone.Fajnie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Mnie się baardzo podoba ,wszystko jest przejżyście ,nowocześnie i łatwy dostęp do wszystkich tematów Brawo!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Dawno mnie nie było - w załączniku powód mojej nieobecności - sezon prawie bez nart, tak mi skutecznie Franek wypełnił czas.Ale jak już wszedłem na główną to nie wiedziałem czy aby na pewno dobrze trafiłem;) Zmiany są na plus. Jest przejrzyście i świeżo - mi się podoba.Teraz tylko czekać na nowy wygląd forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Hot gratulacje za Franka Filmy w Flash mi się nie wyswietlaja, bo safari nie obsługuje. Czas pokazał, ze rynek musi się dostosować do Apple, a nie odwrotnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Dziękuję za wszystkie opinie. Staraliśmy się odświeżyć stronę, ale także poprawić nawigację oraz treści, których będzie teraz o wiele więcej. Jak juz wspominałem będzie także nowy "silnik" forum. Gratulacje dla młodego taty!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaja45 Napisano 6 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2011 Pozytywna zmiana, tak trzymaj Jacku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi