Pinio46 Napisano 28 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2011 bry mam taki mały problem może trochę dziwny ale mnie denerwuje, chodzi mi o wyświetlanie postów, u mnie wyświetlają się od najnowszego do najstarszego, a wolałbym odwrotnie, dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2011 (edytowane) bry mam taki mały problem może trochę dziwny ale mnie denerwuje, chodzi mi o wyświetlanie postów, u mnie wyświetlają się od najnowszego do najstarszego, a wolałbym odwrotnie, dzięki za info pogmeraj w opcjach Panel uzytkowanika -> Ustawienia i opcje -> Opcje wyświetlania wątków Edytowane 28 Wrzesień 2011 przez mysiauek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 29 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 dzięki znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi