zbig12 Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Dopiero się zorganizowaliśmy i już nie ma miejsc. Proszę, jeśli ktoś ma jakieś namiary na Canatzei, Corvara, Ortiseia i podobne z możliwością dotarcia na nartach do Marmolady, to jestem zainteresowany. Jedzie nas dwie pary nienasyconych jeszcze dolomitysuperskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Dobrze byłoby wiedzieć w jakim terminie nie ma już miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbig12 Napisano 25 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 sorry podaję termin Od 10 marca do 17 marca 2011. Zostały same drogie, jeśli w ogóle. Nam chodzi o tanie, do 400, 450 zł na osobę, bo skipass wynosi 1080 zł przy cenie eu 4,5 zł. w lutym mieliśmy po 100 euro za osobę w Alpe di Siusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 (edytowane) Od 10 marca do 17 marca 2011. Zostały same drogie, jeśli w ogóle. Nam chodzi o tanie, do 400, 450 zł na osobę, bo skipass wynosi 1080 zł przy cenie eu 4,5 zł. w lutym mieliśmy po 100 euro za osobę w Alpe di Siusi. Że co to? 240 e za skipass, czy tych makaronów nie pogięło do końca:eek: Chcesz zapłacić tyle za skipass? Skoro tam już miejsc nie ma to po co tam jechać, przyświeci marcowe słońce i przy takim natężeniu ruchu na stokach, trasy będą rozjeżdżone w drobny mak już o 11, a o 13 to będzie walka o przeżycie. Po to jechać tak daleko, płacić za autostrady makaroniarsie, skoro 300 km bliżej też jest śnieg traktują nas jak gościa a nie niechcianego klienta i ceny skipasów są o 20 a nawet 30% niższe. Edytowane 26 Wrzesień 2011 przez JC Edycja niestosownego słowa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek_l Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Jakie będą te trasy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbig12 Napisano 25 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Właśnie takie. W Zilertall skipassy są nadal po 205 eu, na całą dolinę. Włosi chyba rzeczywiście przegięli i to o 160 zł, na 4 osoby wychodzi niezła jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Jakie będą te trasy??? Mniej więcej takie: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek_l Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 (edytowane) SB, wiesz o co mi chodzi. Może jestem starej daty, może obracam się w innym środowisku, ale trudno mi się pogodzić z tym, że na dużym, popularnym i ogólnodostępnym Forum, moderator używa określenia "roz****"... Edytowane 26 Wrzesień 2011 przez JC Racja! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2011 SB, wiesz o co mi chodzi. Może jestem starej daty, może obracam się w innym środowisku, ale trudno mi się pogodzić z tym, że na dużym, popularnym i ogólnodostępnym Forum, moderator używa określenia "roz****"... Ojtam, ojtam wyrwało mi się, każdemu się może zdarzyć: [YOUTUBE]R5WeKYG2Ru0[/YOUTUBE] Oczywiście mogłem napisać tak: Trasy o godzinie 11 z powodu intensywnej radiacji słonecznej, temperatury oscylującej w okolicach 10 kreski powyżej zera i dużego natężenia narciarskiego, ulegną poważnej degradacji, co w konsekwencji przełoży się na zdecydowane pogorszenie się zażywania przyjemności jazdy na nartach, jak i również wyżej wymienione czynniki spowodują dramatyczny spadek bezpieczeństwa na stokach. No ale jak bym tak napisał to Ci co mnie znają zaczęli by się martwić o mnie, Darek pewnie jako przedstawiciel świata medycyny przysłał by kolegę odpowiedniej specjalizacji ażeby się mnie przyjrzał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 27 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Widok twarzy Materny....bezcenne:D. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek_l Napisano 27 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Ojtam, ojtam wyrwało mi się, każdemu się może zdarzyć : Może! Ale różnica jest taka, że Meller w 13 sek. tego filmu (http://www.youtube.com/watch?v=R5WeKYG2Ru0&feature=player_embedded#t=13s) coś jeszcze powiedział A jeśli już iść w tę stronę, to najlepiej nie przypadkowo, a z pełną premedytacją. Tak jak tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Widok twarzy Materny....bezcenne:D. Pozdrawiam Na pewno "pomógł" Mellerowi zapanować nad emocjami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbig12 Napisano 28 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2011 Znalazłem apartamenty na 4 osoby, dwie sypialnie i pokój kuchenny tzw. dzienny w Vigo di Fassa. Są jeszcze po około 350 do 400 eu za apartament na 4 osoby w Campestrin, Soraga, Vigo, St. Martin i Fontana(ten za 400eu). W drugim tygodniu marca nie jest jeszcze tak źle jeśli wiosna nie będzie zbyt wcześnie. Jest jeszcze Marmolada, gdyby co. Jest jeszcze jakiś w Campitello z otwartym pokojem (co to jest???), wolałem nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2011 Jest jeszcze jakiś w Campitello z otwartym pokojem (co to jest???), wolałem nie. Pewnie chodzi o pokój dzienny połączony z kuchnią/jadalnią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi