Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

apartamenty

zbig12

Rekomendowane odpowiedzi

Od 10 marca do 17 marca 2011. Zostały same drogie, jeśli w ogóle. Nam chodzi o tanie, do 400, 450 zł na osobę, bo skipass wynosi 1080 zł przy cenie eu 4,5 zł. w lutym mieliśmy po 100 euro za osobę w Alpe di Siusi.

Że co to?

240 e za skipass, czy tych makaronów nie pogięło do końca:eek:

Chcesz zapłacić tyle za skipass?

Skoro tam już miejsc nie ma to po co tam jechać, przyświeci marcowe słońce i przy takim natężeniu ruchu na stokach, trasy będą rozjeżdżone w drobny mak już o 11, a o 13 to będzie walka o przeżycie.

Po to jechać tak daleko, płacić za autostrady makaroniarsie, skoro 300 km bliżej też jest śnieg traktują nas jak gościa a nie niechcianego klienta i ceny skipasów są o 20 a nawet 30% niższe.

Edytowane przez JC
Edycja niestosownego słowa
  • Like 2

SB, wiesz o co mi chodzi.

Może jestem starej daty, może obracam się w innym środowisku, ale trudno mi się pogodzić z tym, że na dużym, popularnym i ogólnodostępnym Forum, moderator używa określenia "roz****"...

Ojtam, ojtam wyrwało mi się;), każdemu się może zdarzyć:rolleyes::

[YOUTUBE]R5WeKYG2Ru0[/YOUTUBE]

Oczywiście mogłem napisać tak:

Trasy o godzinie 11 z powodu intensywnej radiacji słonecznej, temperatury oscylującej w okolicach 10 kreski powyżej zera i dużego natężenia narciarskiego, ulegną poważnej degradacji, co w konsekwencji przełoży się na zdecydowane pogorszenie się zażywania przyjemności jazdy na nartach, jak i również wyżej wymienione czynniki spowodują dramatyczny spadek bezpieczeństwa na stokach.

No ale jak bym tak napisał to Ci co mnie znają zaczęli by się martwić o mnie, Darek pewnie jako przedstawiciel świata medycyny przysłał by kolegę odpowiedniej specjalizacji ażeby się mnie przyjrzał;).

• Like 1

Ojtam, ojtam wyrwało mi się;), każdemu się może zdarzyć :rolleyes::

Może! Ale różnica jest taka, że Meller w 13 sek. tego filmu (http://www.youtube.com/watch?v=R5WeKYG2Ru0&feature=player_embedded#t=13s) coś jeszcze powiedział :rolleyes:

A jeśli już iść w tę stronę, to najlepiej nie przypadkowo, a z pełną premedytacją. Tak jak tutaj:

;)

Znalazłem apartamenty na 4 osoby, dwie sypialnie i pokój kuchenny tzw. dzienny w Vigo di Fassa. Są jeszcze po około 350 do 400 eu za apartament na 4 osoby w Campestrin, Soraga, Vigo, St. Martin i Fontana(ten za 400eu). W drugim tygodniu marca nie jest jeszcze tak źle jeśli wiosna nie będzie zbyt wcześnie. Jest jeszcze Marmolada, gdyby co. Jest jeszcze jakiś w Campitello z otwartym pokojem (co to jest???), wolałem nie.