freyjab Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 (edytowane) Sprzedam bieliznę termoaktywną HEAD. Odzież jest nowa, nigdy nie używana. Posiadam dwa rozmiary M i L. Na zdjęciach M. Cena: 100zł (komplet) Kontakt: beata-wojciak@wp.pl 505343077 Edytowane 25 Wrzesień 2011 przez JC Proszę wstawiać zdjęcia w ten sposób. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freyjab Napisano 26 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Zdjęcia zainteresowanym wyslę na meila 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freyjab Napisano 26 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 No Zdjęcia doszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feist Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Zostało jeszcze coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freyjab Napisano 27 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Zostało jeszcze coś? Zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feist Napisano 27 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2011 To Ja poproszę na maila zdjęcia bo tu nie ładują się zdjęcia oraz info jaki został rozmiar lkopicki@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 29 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 (edytowane) Witam , a gdzie ,gdzie zdjęcia tej bielizny ,a co to ona jest biała ? bo nie chciałbym wyglądać jak w kalesonach na kowbojskim filmie. Edytowane 29 Wrzesień 2011 przez JG77 uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcik Napisano 29 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Witam To i ja poproszę zdjęcia i rozmiary. aats@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizerd Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 to i ja poproszę dariuszmizerski@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 Jeżeli można o parę fotek na mailla .Dziękuję jorguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freyjab Napisano 2 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Jeżeli można o parę fotek na mailla .Dziękuję jorguś To ja poprosze meila:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naczos Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Ja tez poprosze: naczos@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 7 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2011 Sprzedam bieliznę termoaktywną HEAD. Odzież jest nowa, nigdy nie używana. Posiadam dwa rozmiary M i L. Na zdjęciach M. Cena: 100zł (komplet) Kontakt: beata-wojciak@wp.pl 505343077 Polecam serdecznie wszystkim ,bardzo fajna ,wykonałem tel.i dostałem przesyłkę ,wszystko zgodnie z planem ,bardzo dziękuję Jorguś Gliwice 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freyjab Napisano 8 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2011 Pozostał tylko rozmiar L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freyjab Napisano 26 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2011 Nowa cena: 90 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeromer Napisano 26 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2011 Poprosze o zdjęcia routine(at)op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybkibolek Napisano 27 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 poproszę o zdjęcia piotr_pa@poczta.onet.pl Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freyjab Napisano 27 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 Sprzedane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi