marboru Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2011 Przemku - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Zdrówka, spełnienia marzeń i śniegu...śniegu...i jeszcze raz tysięcy wyjazdów narciarskich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 nie wiem jeszcze dla którego przemka, ale przyłączam się do życzeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Urodzinki Przemku Kopę Śniegu Pod Ślizgiem ,Zdrówka i w Ogóle Wszystkiego Naj... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Dziękuję serdecznie za życzenia. Dobrze, że jest SKIONLINE, bo niewiele brakuje, żeby człowiek przegapił początek piątego krzyżyka:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Dziękuję serdecznie za życzenia. Dobrze, że jest SKIONLINE, bo niewiele brakuje, żeby człowiek przegapił początek piątego krzyżyka:) Jakoś cicho na Tychach WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Najlepszego! 100 sezonów na nartach i 1000 wyjazdów do raju narciarskiego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Najlepszego - na te krzyżyki:D:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 23 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2011 Jakoś cicho na Tychach Nadrabiałem zaległości w pracy, po urlopie, a konkretnie szukałem biurka pod stosem dokumentów:o. Ale postaram się nadrobić w sobotę Jeszcze raz serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2011 Jutro ok. czwartej nag ranem będę przemieszczał się przez Tychy to będę krzyczał na całe gardło: STO LAT,STO LAT......Przemek. może mnie nie zamkną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunTomas Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 No to i ja się pozwolę dołączyć... :-))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi