rafalex Napisano 15 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2011 Witam, Jako, że będzie to mój pierwszy wyjazd rodzinny z ( żona i dziecko) proszę o podanie ciekawych namiarów na noclegi ( apartament, pokój, itp) gdzie będą jakieś atrakcje dla mojej córki po całodziennym szusowaniu na nartach. Np basen, pokój zabaw itp. Z góry dziękuję za pomoc. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 15 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2011 basen, pokój zabaw itp polecam http://www.hotel-riml.com/en/hotel.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2011 Witam, Jako, że będzie to mój pierwszy wyjazd rodzinny z ( żona i dziecko) proszę o podanie ciekawych namiarów na noclegi ( apartament, pokój, itp) gdzie będą jakieś atrakcje dla mojej córki po całodziennym szusowaniu na nartach. Np basen, pokój zabaw itp. Z góry dziękuję za pomoc. Rafał W jaki standard celujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalex Napisano 19 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 Nie mam strasznych wymagań. Poziom 3 gwiazdek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi