logos Napisano 12 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2011 Witam Zaczynam pomału mysleć o wyjeździe w grudniu na pierwsze narty. Drugi ew. trzeci tydzień grudnia, dwie dorosłe sądzę , że dobrze jeżdżące osoby. Ze wzgledów budżetowych wskazane byłoby freeski ale niekoniecznie. Nie chciałbym jechać kilka razy w to samo miejsce. Byłem juz: Tonale, Madonna, Livigno, Trzy Doliny, Avoriaz, Tignes, La Plagne, Axamer Lizum, Ischgl, i chyba całe Dolomity. Ze wzgledu na odległość i nieprzewidywalne warunki drogowe do Francji wolałbym nie jechać własnym autem. Myslałem o Austrii? Moze Co mozecie polecic? Pozdr Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slak3 Napisano 12 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2011 Ja ze swojej strony tylko moge napisac o wrazeniach z poprzedniego roku. Bylem w dolnie Zillertal. Ogolnie wszystko fajnie ale pogoda to byla do bani. Slonecznych dni to na caly tydzien chyba bylo 1 moze jeszcze nastepnego dnia do poludnia. Jak patrzylem na pogode w tym samym czasie we Wloszech to caly czas sloneczko. Dlatego wydaje mi sie ze Wlochy to chyba lepsze miejsce na ten czas (ale to pewnie wszystko zalezy z jakiej strony wiatry wieja i po ktorej stronie alp chmury sie zatrzymuja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 12 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2011 co rozumiesz pod pojęciem freeski ? bo nie wiem co ci doradzić i czego oczekujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2011 co rozumiesz pod pojęciem freeski ? bo nie wiem co ci doradzić i czego oczekujesz? Pewnie skipass za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logos Napisano 12 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2011 No własnie skipass w cenie, gratis lub w cenie promocyjnej. Pozdr Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roderyk Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 freeski witam, polecam Włochy Val di Sole i 3 doliny we Francji, początek (grudzień) i koniec sezonu (od połowy marca) - cena to około 1000 PLN za 7 noclegów w apartamentach z aneksem kuchennym + 6 dniowy karnet. Jedzenie i dojazd we własnym zakresie. Wszędzie dużo jest tych ofert w biurach podróży, bądź też można rezerwować bezpośrednio na stronach www tych miejscowości (koszty porównywalne). Oczywiście im wcześniej tym tańsze oferty można znaleźć. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logos Napisano 5 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 W Val di Sole byłem ostatnie dwa razy pod rząd. Trzy doliny mam zjeżdzone wzdłuz i w szerz. Poza tym doszedłem do wniosku, ze jazda 1400 km w nieprzewidywalnych grudniowych warunkach własnym samochodem jako kierowca wcale mi za bardzo nie odpowiada. Znalazłem biuro poróży i wstepnie zarezerwowałem pobyt w Les 2 Alpes w terminie 9-18.12.11. Cena z dojazdem autokarem w dwuosobowym studio z karnetem narciarskim Pozdr Wojtek Bydgoszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roderyk Napisano 6 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2011 Austria zobacz sobie jeszcze to: http://www.dietauplitz.com/ nie ma może takiego ogromu tras, ale cena jest przystępna no i dojazd samochodem też nie tak męczący jak do Włoch czy Francji. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dziubol2 Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 Tutaj jest ciekawa propozycja http://www.tedetravel.pl/oferta/rozpoczecie-sezonu/123-laax-1812-26122011-0g-x-mas-in-laax Tylko że termin jest świąteczny, o inne terminy zawsze można zapytać. Szwajcaria Laax z noclegiem (sauna w każdym pokoju!), karnetem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi