mihumor Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Święte słowa ,nic dodać nic ująć Po co tak daleko - Kraków- Rynek i okolice i można porównać bydło rodzime z bydłem brytyjskim na dużej próbie statystycznej. Inna sprawa, ze w tym sporcie na wyjazdach zwykle grywa się dużo agresywniej i na większym dopingu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orm Napisano 3 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2011 Ja jeździłem na free ski w Livigno i byłem zadowolony. W okolicy warto zajrzeć jeszcze do Santa Catheriny: bardzo fajna stacja z pięknymi widokami i urozmaiconymi trasami. Dwa lata temu w grudniu karnet "free" obejmował Livigno, Boromi i Santa Catherinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2011 małe pytanko do bywalców Livigno: W jakim rejonie najlepiej szukać kwatery: Forcola, Saroch - słyszałem że tu najlepiej ze względu na odległości do tras może się mylę to podpowiedzcie cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2011 Jeździ się po obu stronach doliny więc zawsze do którejś strony będzie miał dalej więc ja bym szukał na Twoim miejscu kwatery z której jest parę kroków do przystanku BUSa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 Z tego co sie orientuje to gondolka na Costaccie juz dziala, wiec najlepiej szukac bisko centrum, bo stamtad blisko i do stacji Motolino i do dolnej stacji wlasnie tej gondoli. spacerem jakies 15 minut ale oczywiscie mozna tez z busa korzystac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi