aklim Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2011 cześć jeździł ktoś na tym ustrojstwie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 Według mnie nie powinny się zbytnio różnić między legendami z poprzednich sezonów. Jeśli miałeś już coś pod nogą powyżej 80mm to godzina może dwie adaptacji do desek i po sprawie. No ale wiadomo jak to przy nartach z taką talią, slalom to nie jest i trzeba się nastawić że na początku nie jest łatwo, jeśli wcześniej się miało wąsko pod butem. No ale wiadomo też że wszystkie legendy są mega (przynajmniej ja je kocham <3 ) no może oprócz bigdumpa bo mnie przeraża 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi