fanatyk Napisano 20 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2011 (edytowane) 26 sierpnia otwarcie. Hala położona w uzdrowisku Druskienniki. 50 km od granicy, od Warszawy 360 km:D Bilet całodzienny weekendowy ok. 90 zł Dł. trasy 460m:rolleyes: Wyciąg gł. to krzesło 4-os + dwa mniejsze. http://www.snowarena.lt/pl/uzsiemimai/trasos Edytowane 20 Sierpień 2011 przez fanatyk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2011 Wow! Z B-B to będzie ponad 700 km. Pozostaje tradycyjny kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 20 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2011 Z B-B to będzie ponad 700 km. Pozostaje tradycyjny kierunek. Ile do najbliższej hali z BB?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 21 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2011 Mam 470km z Trójmiasta, bardzo możliwe, że się skusze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2011 Ile do najbliższej hali z BB?? Wiesz,właściwie to nie wiem... Chyba do Niemiec (było coś o tym na forum),ale też będzie daleko. Najbliżej mam całoroczny stok w... Bytomiu - igelit. Miałem się tam wybrać i po testować na sobie ile to jest warte,ale kontuzja pokrzyżowała plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 22 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2011 Witam chyba żartujesz ,jeżeli masz na myśli Bytom Dolomity to ja dziękuję.Jest to osiedlowa górka z mini wyciągiem nadająca się co najwyżej na szkółkę narciarską dla przedszkolaków.Nastroju dopełnają wszechobecne głośno kraczące wrony i huk z głośników w rytmie disco,a wszystko to m/dzy blokami a cena na godz.jak na Soszowie .Byłem tam raz pierwszy i ostatni za namową z resztą.To jest naprawdę wspaniały pomysł ale dla dzieciaków ,taki fool wypas ale .. no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 Ile do najbliższej hali z BB?? np ja bym wolał pociagnać chyba do Niemiec do Neuss, 1100km ale non stop autostrada od Szarowa przed KRK, na zmiane z ojcem jestem w 10/11 godz cały czas prując min 159km/h. ale dla tych co mają bliżej do Litwy wydaje się bardzo dobra opcją.. ja do wwa mam ponad 400km+360 = 760, to czasowo mi tyle samo zejdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 25 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2011 O kurna:eek:ja myślalem,że to już dziala:D,a dopiero jutro otwarcie:pMoże jechać tam -nie po drodze-ale planując urlop na Pojezierzu Augostwskim,to taki wypad ma sens w celu urozmaiceniu urlopu:D.I tak trzeba to traktować,jak najbardziej info OK:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 26 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2011 O kurna:eek:ja myślalem,że to już dziala:D,a dopiero jutro otwarcie:pMoże jechać tam -nie po drodze-ale planując urlop na Pojezierzu Augostwskim,to taki wypad ma sens w celu urozmaiceniu urlopu:D.I tak trzeba to traktować,jak najbardziej info OK:D Tylko zrób zdjęcia min sąsiadów z wczasów jak się na pojezierzu w lecie zjawisz z nartami na dachu :D:D;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 28 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2011 Oficjalne otwarcie:) [YOUTUBE] [/YOUTUBE] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 28 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2011 Tylko zrób zdjęcia min sąsiadów z wczasów jak się na pojezierzu w lecie zjawisz z nartami na dachu :D:D;) :Dto przecież bezcenne;)A tak poważniej,można wypożyczyć na miejscu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi