induktor 100 Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 Jestem z Jastrzebia i szukamy z zona njlepiej malzenstwa do samochodu do wspolnego wyjazdu do Stubai w okresie poczatek listopada 2011.nie ukrywm ze chodzi o wspolne koszty i jak rowniez mila atmosfere,bardzo chetnie tez przylaczymy sie z malzonka jesli jedzie wieksza grupa ze slaska.pozdrawiam mail k.rzepka@vp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 8 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2011 stubai Witam,czy moglibyście podac jakieś szczegóły wyjazdu,to znaczy zakwaterowanie,prowiant,czy to wszystko jest do uzgodnienia?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 wspólny wyjazd Zacząłem wstępnie planować wyjazd narciarski w przyszłym sezonie i chętnie dołączę się do kogoś takiego jak Wy,ale dopiero w pierwszym tygodniu marca 2012. Oczywiście uczciwy podział kosztów.Wyjazd zorganizowany przez Biura to koszt około 2500-2700zł w pierwszym marcowym terminie.Sześc dni na nartach np. w Val'de Aosta. Tam trasy bardzo wysoko to z gwarancją śniegu ,ale dojazd bardzo długi i uciążliwy.Byłem w Alpach tylko tam w grudniu zeszłego roku.Ośrodków narciarskich w Austrii nie znam,ale też tam w marcu zapewne da się pojeździć. Chodzi mi o obniżenie kosztów wyjazdu na 6 dni nart do 2000-2200 zł ze wszystkim:dojazd,wyżywienie,skipass. Moje dane: 54 lata,narciarz od 3 lat,słaby ale odważny, na czerwonych trasach daję radę,czarne odpuszczam;)Pisze tutaj i przepraszam ,że nie otworzyłem nowego wątku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi