johnny_narciarz Napisano 6 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2011 Wojtuś,wszystkiego najlepszego!!! :) :) Znów na okrągło... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 6 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2011 Wojtuś najlepszego:):) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2011 Spełnienia marzeń, zdrówka, szczęścia, radości, uśmiechu na codzień oraz pieniążków i więcej wolnego czasu na nartowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2011 Masz fajną pracę związaną z nartami. Masz piękną żonę. Czegóż Ci można życzyć? Chyba tylko.... Sto Lat w zdrowiu !!! :D:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 6 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2011 Wszystkiego dobrego ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 6 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2011 200 lat w śniegu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 6 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2011 Zdrowia , szczęścia , pomyślności !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek42 Napisano 6 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2011 I ja dorzucam się do wszystkich życzeń moich poprzedników..., a od siebie dokładam spełnienia wszystkich marzeń. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 6 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2011 Bardzo Wam Dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2011 Trzydziestka nie dołuję? Mnie dołowała,przez chwilę... Później młodniałem... I dalej młodnieję,ale na moją trzydziestkę dostałem wyjątkowy prezent od Pani z Tesco - kiedy kupowałem browary,usłyszałem pytanie:"ma pan dowód osobisty?" I tego się trzymajmy! Życzę więcej takich pytań!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 7 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2011 wszystkiego co potrzeba życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 7 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2011 Wiele Serdeczności ,Dożywotniej Sprawności,Spełnienia Marzeń,Niezapomnianych Wrażeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 7 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2011 Wojtuś...troszkę spóźnione - ale szczere Sto Lat!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 7 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2011 Jeszcze raz Wam bardzo Dziękuję za życzenia. Co do mojej 30 na karku to nie dołuje albo jeszcze do mnie to nie dociera:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 7 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2011 Wszystkiego Najlepszego i Zimowego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2011 Również ode mnie najlepszego choć spóźnionego!!!! A w prezencie punkt dla Ruchu przywieziony wczoraj z Kielc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi