lokiec3 Napisano 4 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2011 (edytowane) Jak w tytule. Strona ośrodka: http://www.brandnertal.at/xxl/home/de/1043057/index.html Pozdrawiam. Chochlik się wdarł do tytułu, ale nie da się tego wyedytować - przynajmniej ja nie potrafię Edytowane 5 Sierpień 2011 przez lokiec3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 4 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2011 Brandnertal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbig12 Napisano 16 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2011 Nie Nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 Fajnie mapka wygląda, podoba mi się taki kameralny ośrodek, ale troszkę nisko jest miasteczko położone. Mam nadzieję że ta zima bedzie śnieżna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 17 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 (edytowane) Na dziś mam tylko w tym ośrodku potwierdzenie rezerwacji. Puty puki nie obligował mnie termin tzw feryjny to zawsze o tej porze znalazłem ciekawe lokum poza głównym sezonem bez większych problemów w każdym z upatrzonych ośrodków. W tym sezonie ferie Janka wypadły w wysokim sezonie. Wysłałem ze 100 zapytań w różne miejsca. Na dziś to tylko ta dolina jest pewniakiem. Z mniejszych ośrodków wpadło mi jeszcze na tapetę to: http://www.damuels.at/xxl/de/home/index.html?_season=at2 i to: http://www.paganella.net/ Choć faktycznie Brandnertal nie leży zbyt wysoko, ale ma jedna zaletę: przepustowość tras i wyciągów jest trzy razy większa niż ilość miejsc noclegowych w dolinie. To może być duuuży atut, który być może zrekompensuje tę wysokość i niezbyt dużą ilość tras. Pozdrawiam PS No i nie trzeba jechać przez Monachium a to też duży plus. Edytowane 17 Sierpień 2011 przez lokiec3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 A Katschberg albo TH rozważałeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 17 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 Na razie zobaczę co z Pagaanelli dziś powysyłałem. Ta Paganella mi bardzo leży bo z bergamo jest tylko 250 km. A mam bardzo fajny układ, że mógłbym samolotem polecieć. A i słoneczka tam jest sporo. Katschberg jest ok sprawdzę. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 Katschberg jest ok.... Jest ok i będzie jeszcze bardziej OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi