narciarz1502 Napisano 26 Marzec 2004 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2004 heyah mam pytanie potrzebuje kupić sobie narty gigantowe, znam się na tym troche ale sam nie wiem jakie mam wybrać czy Atomic GS.11 czy moze 9X Rossignola, albo 2V Salomona czy może Dynastara 66, czy może jeszcze inną, nie mam pojęcia. Jeśli ma ktos wiadomości na temat nart gigantowych to prosze o wiadomość, może ktoś jeździ na takich naratch i powie z własnego doświadczenia. prosze tez o kontakt na email: lukasz.wasielewski@wp.pl POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba Napisano 28 Marzec 2004 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2004 gigantowe ........ do czego te narty mają służyć ??? że do jeżdżenia wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Marzec 2004 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2004 gigantowe ........ Sypiesz modelami z najwyższej półki, napisz kilka słów jak jeździsz bo jak Twoje umiejętności nie są na poziomie wysoko zaawansowanym to wybieraj po kolorze, a nie po jakości bo i tak nie poczujesz różnicy. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 29 Marzec 2004 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2004 gigantowe ........ ja uwielbiam omecarvy ... godne polecenia ...... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Kwiecień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2004 gigantowe ........ Dla mnie najlepszy jest Blizzard RS Magnesium Atomicka bije na leb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi