Bańka Napisano 20 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2011 sprzedam Concepty 7, fajne buciki, polecam dla początkujących i średnio-zaawansowanych, zdjęcia na @, buty niezniszczone!!!!!!!!!!!!!!!! używane tylko na głęboki śnieg ( złożyło się że samochód z moimi miał dojechać dwa dni później więc się nimi poratowałem) kilka razy-bardziej testowane:) z rocznika 2010/2009 http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_buty&id_grupy=2899&id_modelu=2597 wkładka-29,5cm skorupa-339 mm cena 280 zł z przesyłką DHL wedle życzenia mogę zrobić aukcje na allegro, tel kontaktowy;600634343 lub @ seban92@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 21 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2011 zresztą to cena spada w dół chciałbym za nie dokładnie 220 zł z przesyłką!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 27 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2011 a i ważna sprawa mam do nich karton, kluczyk, wszystkie książeczki kurier będzie mnie kosztował 20 zł, więc cena 200 zł za zeszłosezonowe niezniszczone buciki nie duża. nic tylko brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
górolek:) Napisano 29 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2011 Można jeszcze ponegocjować? :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 29 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2011 Można jeszcze ponegocjować? :-> Może zanim zaczniesz negocjować to się nam przedstaw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 30 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2011 no raczej nie ma co negocjować, bo cena jest dość niska, za w sumie jednosezonowe buty, no ale daj jakąś propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 4 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2011 ..........up......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 15 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2011 Nadal aktualne!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 29 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 od 1 września cena 300 zł z przesyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 4 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2011 ........up....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 25 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2011 up up up 200 zł up up up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 1 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2011 nareszcie się zebrałem i zrobiłem te zdjęcia...i cena do negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi