Ambro Napisano 17 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2011 Wiecie może czy możliwy jest zakup skipassu wyłącznie na część regionu Ski Amade ? Chciałbym zrobić niedługo wypad i pojeździć tylko w Zauchensee. Ta miejscowość najbardziej przypadła mi do gustu i zastanawiam się czy muszę wydawać kasę (840zł) na "pełen" skipass, na całe Amade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2011 Wiecie może czy możliwy jest zakup skipassu wyłącznie na część regionu Ski Amade ? Chciałbym zrobić niedługo wypad i pojeździć tylko w Zauchensee. Ta miejscowość najbardziej przypadła mi do gustu i zastanawiam się czy muszę wydawać kasę (840zł) na "pełen" skipass, na całe Amade. Jeżei będziesz kupował skipassy jednodniowe do jest taka możliwość, ale nie bardzo się to opłaci. W przypadku zakupu na dwa i więcej dni dostaniesz całe Ski Amade. Nurtuje mnie pytanie - jak jechać do Zauchensee i nie wyskoczyć do Flachau i Schladming? :eek: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2011 Zapomnij, nie ma, tylko cale Amade, no... albo więcej:rolleyes:, ale mniej nie. A skąd wiesz że 840 zł? Cennik w euro, a jak euro będzie po 6,50:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 17 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2011 Cennik w euro, a jak euro będzie po 6,50:cool: To pierdyknie "wszystko" łącznie z nartami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2011 Zapomnij, nie ma, tylko cale Amade, no... albo więcej:rolleyes:, ale mniej nie. A skąd wiesz że 840 zł? Cennik w euro, a jak euro będzie po 6,50:cool: No jak zawsze optymista , przecież może być po 3.50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2011 No jak zawsze optymista , przecież może być po 3.50 No to już bardziej prawdopodobne jest że euro wcale nie będzie, tak że Ambro ma w sumie racje, bo euro nie będzie, ale złotówka będzie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 18 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2011 Dzięki za odpowiedź. Wiedziałem, że taka opcja raczej nie wchodzi w grę ale wolałem zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyR Napisano 18 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2011 Wiecie może czy możliwy jest zakup skipassu wyłącznie na część regionu Ski Amade ? Chciałbym zrobić niedługo wypad i pojeździć tylko w Zauchensee. Ta miejscowość najbardziej przypadła mi do gustu i zastanawiam się czy muszę wydawać kasę (840zł) na "pełen" skipass, na całe Amade. Co znaczy niedługo ? Przecież tam wiosna teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 19 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2011 Co znaczy niedługo ? Przecież tam wiosna teraz Pisząc to myślami byłem już bliżej sezony niż rzeczywiście jest i właściwie to chciałem napisać "na niedługi wypad" ale widocznie poniosła mnie fantazja o rychłym nartowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farciarz82 Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 macie jakieś miejsca noclego godne polecenia w tym rejonie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi