januszb Napisano 6 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2011 napisałem posta, logiczną odpowiedź na pytanie nowego użytkownika oba posty zniknęły - dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 6 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2011 napisałem posta, logiczną odpowiedź na pytanie nowego użytkownika oba posty zniknęły - dlaczego ? Nie miałeś deja vu też widziałem, ale po przeczytaniu go mocno mi jakąś błazenadą pachniał wiec nie dziwie się że go usunięto pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 6 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2011 napisałem posta, logiczną odpowiedź na pytanie nowego użytkownika oba posty zniknęły - dlaczego ? Ja również czytałem tego posta i nawet byłem zdziwiony, że na niego odpisałeś Najlepsze jest to że się potem pojawił nowy użytkownik i napisał posta w dziale giełda po angielsku. Się z nim przywitałem kulturalnie:cool:. Temat na szczęście również znikną, za co dzięki wielkie moderatorowi który to uczynił. Dobrze, że ktoś czuwa nad takimi petardami wpadającymi w nasze "progi". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 6 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2011 mówicie o tej porannej kampanii wyborczej? Początkowo chciałem to skomentować, że chyba ktoś pomylił fora, ale potem stwierdziłem, że jednak szkoda mi czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 6 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2011 Tak przy okazji panowie, korzystajcie proszę w takich sytuacjach z funkcji raportowania postu, wtedy informacja, że coś się dzieje dociera na e-maile. Dzisiaj przez przypadek przeczytałem te śmieci i usunąłem. Poza tym miłych wakacji! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 6 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2011 Poza tym miłych wakacji! Co to Rafał, Nauczycielem zostałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 Poza tym miłych wakacji! ... dzieki, bo za tydzien wlasnie wybieram sie na wakacje (urlaub ), i nie jade ani na narty ani w gory :eek: a mimo to sie ciesze :eek::eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi