jarek Napisano 5 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2011 Piszcie jakie nowe sprzety szykujecie na najblizszy zezon. Ja sam w temacie sie nie pochwale bo kilka par nart mam i najblizsze zakupy dopiero za jakies 5 lat . Mam za to zamowione takie buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 5 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2011 Ja nic nie planuję. Ale jak to mówią "nigdy nie mów nigdy":D;) PS: Ładne botki:rolleyes:, kolor widzę standardowy:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 5 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2011 Piszcie jakie nowe sprzety szykujecie na najblizszy zezon. Ja sam w temacie sie nie pochwale bo kilka par nart mam i najblizsze zakupy dopiero za jakies 5 lat . Mam za to zamowione takie buty widze że Jarek ja ja wyczerapał limit na najbliższy sezon:) ja w końcowce sezonu kupiłem Head SuperShape Magnum no i oczywiście moje Speed z początku sezonu i na tym będziemy się bawić w sezonie 2011/2012.. a tak nawet sobie myślę że w poprzednim sezonie wymieniłem sporo sprzętu (odzież, gogle, rękawice) więc w tym bede myslał tylko o jeździe i poprawieniu techniki na tyczkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 5 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2011 widze że Jarek ja ja wyczerapał limit na najbliższy sezon:) ja w końcowce sezonu kupiłem Head SuperShape Magnum no i oczywiście moje Speed z początku sezonu i na tym będziemy się bawić w sezonie 2011/2012.. a tak nawet sobie myślę że w poprzednim sezonie wymieniłem sporo sprzętu (odzież, gogle, rękawice) więc w tym bede myslał tylko o jeździe i poprawieniu techniki na tyczkach:) ... zmontujmy wyjazd na lodowiec z treningiem na tyczkach na jesieni, ja moge zarezerwowac stok i mam troche szpeju takiego jak krotkie tyczki, wiertarka i klucz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 5 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2011 Ja planuje Armada El Rey, lub Project 77 biale. Do tego jakies fat skis, ale nie jestem zdecydowany, moze cos z K2 lub Scotta. Do tego wkladki do butow, kask,kije teleskopowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 6 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2011 ... zmontujmy wyjazd na lodowiec z treningiem na tyczkach na jesieni, ja moge zarezerwowac stok i mam troche szpeju takiego jak krotkie tyczki, wiertarka i klucz. hm na jesieni mowisz, bardziej weekendowo? nie glupi pomysl:) chętni by sie na bank znalezli, Bugi wróci ze usa to by sie pisał pewnie.. szpej jest tylko wybrac miejscowke, znalezc jakies tanie i dobre noclegi i zabawa. ja jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 6 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2011 Buty: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_buty&id_grupy=2808&id_modelu=2467 Narty: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=1605&id_modelu=1944 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 7 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 hm na jesieni mowisz, bardziej weekendowo? nie glupi pomysl:) chętni by sie na bank znalezli, Bugi wróci ze usa to by sie pisał pewnie.. szpej jest tylko wybrac miejscowke, znalezc jakies tanie i dobre noclegi i zabawa. ja jestem za! ... jak beda chetni to cos zmontujemy jakby ktos mial pickupa albo busa to mozna pomyslec o dlugich tyczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 7 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 Buty: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_buty&id_grupy=2808&id_modelu=2467 Narty: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=1605&id_modelu=1944 Pozdrawiam. GSy ... bedzie sie dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 Nóweczki Kneissl Black Star już czekają na swoją kolejkę ale juz się tym chwaliłem http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=13386&page=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 Ja się przymierzam do SalomonBBR Cena ma być przyzwoita, narty są "dziwne" , ale dobrze mi się na nich jeździło. Poza tym mam zamiar potestować narty freeride firmy Nobile z Bielska-Białej. Tutaj film o tym polskim przedsiębiorstwie: [YOUTUBE]yDxdBsxREIo[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 Cena ma być przyzwoita, narty są "dziwne" , ale dobrze mi się na nich jeździło. Poza tym mam zamiar potestować narty freeride firmy Nobile z Bielska-Białej. Ciekawy jestem Twojej opinii o BBRach na żywo zimą Jeden kolega z naszego forum jeździ na nartkach z BB Marcin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 Widzę że Jarku będziemy miećtakie same buty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 8 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 ... narty są "dziwne" , ale dobrze mi się na nich jeździło. cytat ze strony Salomona: "The overall result is versatile performance that must be experienced to be believed." ... czyli trzeba sie na nich przejechac zeby uwierzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 15 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2011 ja jakieś buty, i prawdopodobnie dalbello moro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi