JC Napisano 20 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Do Siennej u podnóża Czarnej Góry zjechali się przedstawiciele polskich stacji narciarskich zrzeszonych w stowarzyszeniu PSNiT. Tematem konferencja jest "Przyroda i turystyka", a mówiąc po naszemu, czy można robić narciarski biznes w symbiozie z naturą. Może uda mi się zagadnąć jutro kilka osób i dowiedzieć się, co szykuje się DOBREGO w nowym sezonie. Z Siennej Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2011 Wróciłem z konferencji Polskich Stacji Narciarskich i Turystycznych w Czarnej Górze. Wrażenia...?! Jestem pełen podziwu dla właścicieli naszych ośrodków, za ich zapał do prowadzenia takiego biznesu w naszym kraju. Nasze przepisy to MASAKRA! To woda na młyn eko-terorystom! I bynajmniej nie chcę tu obrażać ekologów, tylko cymbałów, którym polskie prawo stworzyło doskonałe narzędzie do blokowania wszystkiego i wszędzie. Dla przykładu napiszę, że budowa krzesła (walka z eko-terorystami) trwała w Szklarskiej Porębie 11 lat! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 24 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2011 ..........Nasze przepisy to MASAKRA! To woda na młyn eko-terorystom! I bynajmniej nie chcę tu obrażać ekologów, tylko cymbałów, którym polskie prawo stworzyło doskonałe narzędzie do blokowania wszystkiego i wszędzie........ "my" to wiemy już od dawna i co z tego:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
John Napisano 26 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2011 Na Czarnej górze dość sporo grzebią w ziemi. Wyglądało to na niwelację trasy "A", ziemi przerzucone jest dość sporo, więc na nowy sezon powinno być równiutko. Właściciele ośrodka, najwidoczniej skupili się na rychłym dokończeniu tej inwestycji: http://apartamenty.czarnagora.pl/ bo na budowie, praca wre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 28 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2011 Coś faktycznie grzebią. Tyle, że ten odcinek był - jest równy, a doskwiera mu brak śniegu, naśnieżania - ratrakowania. O wyciągu nie wspominając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi