januszb Napisano 16 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2011 wczoraj 15.05.2011 spadło ponad pół metra Gamsgarten: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 16 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2011 (edytowane) Nie dziwi Moje foto robione 1.06 na przełęczy - rano - 7 stopni po południu -3 wtedy, dwa lata temu w dzien dziecka o 14 tej w miejscu gdzie siedzisz było -1 stopień i zimowa jazda całodniowa:D Ale świeżego było tylko 10 cm. Pozazdrościć takiego puchu:) Edytowane 17 Maj 2011 przez JC Poprawa błędu ortograficznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 17 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2011 Kumpel mi mówił, że takich warunków do treningu nie mieli w całym sezonie, jak teraz właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 18 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2011 Kumpel mi mówił, że takich warunków do treningu nie mieli w całym sezonie, jak teraz właśnie. spotkałem tam facetów w czarnych ocieplaczach z napisem POLSKA na plecach, ustawiali tyczki i trenowali juniorów - może to oni byli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi