Piotr_67 Napisano 6 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2011 Witam wszystkich. Moja córka jest studentką III roku socjologii ogólnej na Uniwersytecie Śląskim w Katowicach. Obecnie pisze pracę licencjacką na temat humoru w reklamach telewizyjnych. Dlatego też uprzejmie proszę o wypełnienie kwestionariusza, będącego dla niej cennym źródłem wiedzy i informacji niezbędnych do przeprowadzenia badań, których celem jest poznanie waszych opinii na wskazany temat. Niniejszą ankietę córka kieruję do wszystkich osób, które na co dzień mają styczność z przekazami reklamowymi pojawiającymi się w telewizji. Badania są anonimowe, a ich wyniki zostaną wykorzystane tylko i wyłącznie do celów naukowych. Proszę o dokładne zapoznanie się z pytaniami i udzielenie szczerych odpowiedzi. Ankieta znajduje się pod linkiem:http://www.ankietka.pl/ankieta/61005/humor-w-reklamach-telewizyjnych.html Z góry dziękuję za pomoc mojemu dziecku:D:D:cool:http://www.skionline.pl/forum/gallery/showimage.php?i=5511&c=53 PS: przed rozpoczęciem ankiety warto zapoznać się (np na wikipedii) co to jest reklama społeczna, to wiele ułatwia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 6 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2011 Piotrze zrobione. Przebrnąłem... Ciekawy temat Pewnie ankietujący wskazywać będą pewną telefonię jako wiodącą w reklamie humorystycznej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 6 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2011 Wypełniona. Powodzenia na tym Uniwersytecie Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek49 Napisano 6 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2011 Tez dałem radę. telefonia musowo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 6 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2011 Ciężko było bo mało telewizji oglądam a reklamy to od razu wyłączam - ale jakoś ruszyłem łbem:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 6 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2011 zrobione:D:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2011 Niestety, konstrukcja ankiety uniemożliwia mi jej wypełnienie. A starałem się bo zdjęcie z galerii zachęca ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 6 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2011 Zadanie odrobione ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 6 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2011 (edytowane) Załatwione! Też kiedyś kończyłem tę "Budę", tylko inny Wydział. Edytowane 7 Maj 2011 przez mareknot poprawka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2011 No i pooooszłoooo! :eek: Mam nadzieję,że to się przyda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 7 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2011 Poszło, gratuluję dzieciaka:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 10 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2011 Dziękuje w imieniu córy wszystkim tym, którym chciało się trochę pomęczyć celem pomocy w edukacji przyszłego pokolenia:D;). Dzięki waszej pomocy wydatnie zwiększyła się ilość wypełnionych ankiet. Niestety jeszcze by się trochę przydało:confused: W związku z tym prośba do tych którzy jeszcze nie wypełniali. POMOCY!!!!!!!! PS: szczególna prośba o ludzi z przedziału wiekowego +50 i +60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 10 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2011 Piotrze, ze swojej strony - to co mogę zrobić, to przesłać maila do znajomych z linkiem do ankiety i prośbą o jej wypełnienie. Mam nadzieję, że będzie odzew 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. A Napisano 10 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2011 Ankieta wypełniona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 10 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2011 zmusiłem się no i poszło pozdrowienia dla córki:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi