aklim Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 cześć czy ktoś z forumowiczów miał okazję jeździć na tych nartach ? Interesuje mnie jak spisują się zarówno na bramkach jak i w jeździe dowolnej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 Bardzo „ucywilizowana” wersja zawodniczej narty gigantowej. Przyjemna w prowadzeniu stabilna przewidywalna i bardzo dynamiczna. Nie jest za sztywna. Wybacza naprawdę wiele, świetnie trzyma krawędź, nienagannie przechodząc ze skrętu w skręt. Lecz brakuje jej „zawodniczego pazura”, brak jej tego czegoś, czym powinna charakteryzować się rasowa zawodnicza narta gigantowa -brak jej trochę brutalności. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iluminator Napisano 6 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2011 Bardzo przeciętna narta jak na tą grupę. Sztywna i mułowata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 6 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2011 Bardzo przeciętna narta jak na tą grupę. Sztywna i mułowata. no tak ilu jeźdźców , tyle opinii:rolleyes: Boogi pisze ,że dynamiczna , ty zaś ,że mułowata no i bądź tu mądry i pisz wiersze... wiadomo - najlepiej byłoby przetestować , ale najwcześniej będę mógł za jakieś 6-7 miesięcy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 6 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2011 cześć czy ktoś z forumowiczów miał okazję jeździć na tych nartach ? Interesuje mnie jak spisują się zarówno na bramkach jak i w jeździe dowolnej pozdrawiam Mial okazje to jest za malo. Jak widac odpowiedzi tez nie ma. Mam Sl wiec to nie to samo ale chce powiedziec, ze mialem trudnosci z rozpracowaniem tych nart. Potrzebowalem tygodnia jazdy aby moc powiedziec ze to jest dobry model. Mialem chwile zwatpienia, tyle kasy i tak malo przyjemnosci. Moge doradzic zebys potestowal te narty kilka dni, bo 1 dzien to za malo. One, (caly czas mowie o Sl) zaczynaja jezdzic od pewnych predkosci i sil dzialajacych w skrecie. Jezeli sie nie przylozysz to masz taki sobie lajcik na oslej laczce. Mysle, ze z GS jest/bedzie podobnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2011 no ja na nich jeździłęm tydzien po betonie i były ostrzone codziennie na testach i jeździło się ok:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 7 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2011 Mam Sl wiec to nie to samo ale chce powiedziec, ze mialem trudnosci z rozpracowaniem tych nart. Potrzebowalem tygodnia jazdy aby moc powiedziec ze to jest dobry model. Mialem chwile zwatpienia, tyle kasy i tak malo przyjemnosci... Ja również mam SL i zupełnie odwrotnie niż Alfredoo, spasowała mi od razu. Tak więc Aklim masz rację, sam nie spróbujesz, nie będziesz wiedział kogo słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Betito Napisano 12 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2011 cześć czy ktoś z forumowiczów miał okazję jeździć na tych nartach ? Interesuje mnie jak spisują się zarówno na bramkach jak i w jeździe dowolnej pozdrawiam Może przyda Ci się lektura wątku rozpoczętego wczoraj ... http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=13590 Sam myślałem o zakupie D2 GS i zdecydowałbym się na nie na pewno, gdyby nie przypadkowa rozmowa z pracownikiem pobliskiego sklepu narciarskiego. Doszły do tego opinie użytkowników tego (oraz obcego) forum i ... cieszę się, że nie kupowałem w ciemno, bo już o D2 GS nie myślę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi