Bańka Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 Powder Girls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feist Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 patrząc na te zdjęcia, nasuwa się myśl, gdzie te potężnie silne nogi? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 Kiedyś na Molltalerze jechałem gondolą z kilkoma młodymi dziewczynami z kadry Słowenii, no i one wszystkie miały potężne, silne nogi, cóż, narciarstwo to piękny sport ale te dziewczyny wyglądały delikatnie mówiąc niespecjalnie pięknie z tymi nieproporcjonalnymi nogami. a na zdjęciach to wszystko może wyglądać pięknie i wspaniale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 5 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 to chyba zależy od indywidualnych cech, tak mi się wydaję przynajmniej bo jednak ciężko porównywać L.Vonn z tą taką narciarką przy kości dość na któryś zawodach padła samym starcie to było sezon temu o ile dobrze pamiętam a nazwiska zapomniałem, dziwi mnie czemu nie dali Ingrid Backstrom skoro dali Sare Burke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 7 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2011 to chyba zależy od indywidualnych cech, Sto procent racji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 8 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2011 a ja dodam jeszcze ,że jeden lubi blondynki , drugi brunetki , a jeszcze inny rude... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi