JC Napisano 3 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2011 Atak zimy na południu Polski! Zobaczcie co się dzieje w Karpaczu!!! http://www.karpacz.pl/pl/def/camera Piechowice (woj. dolnośląskie) Przypomina mi się czas kiedy 5 maja zjechałem na nartach z Pilska na sam dół! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 3 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2011 Zieleniec... caly sypie śnieg i .. ma dalej padać. Temperatura -1,5C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 3 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2011 I jak tu wyjechac.Opony letnie (w zeszlym tygodniu) tylny naped.Galezie po ciezarem sniegu polamane. Ciagle pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 3 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2011 a jacież cię nie pie......... w lutym i marcu bywało po 20 stopni na plusie, co skutecznie wytapiało resztki sniegu na stokach , a teraz ..... pokręcona ta pogoda ,że hej:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2011 I jak tu wyjechac. Opony letnie (w zeszlym tygodniu) tylny naped. Galezie po ciezarem sniegu polamane. Ciagle pada Siedzieć na tyłku i przeczekać. Z tego co pokazują w TV jazda mija się z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 3 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2011 W Gliwicach płaty wielkości 2cm, tego nawet w zimie nie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2011 SB wybrał się świętować "krowiokiem" na śniegu! :eek: Właśnie dostałem zdjęcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feist Napisano 3 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2011 No i w Chorzowie też sypie wielkimi płatkami a termometr pokazuje temperaturę +2 JC poka zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2011 Ja jestem zasypany tak jak w Karpaczu. Temperatura +1 / +2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek49 Napisano 3 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2011 A w Rzeszowie słoneczko i +20 stC :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kombiak Napisano 3 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2011 (edytowane) Kamionki za Pieszycami przez całą majówkę słoneczne , a dziś w nocy taki prezent.Pozrywało linie energetyczne, co chwilę drzewa się łamały pod ciężarem mokrego śniegu, strach było wracać.Wydaje mi się, że przez pół dnia napadało przynajmniej 20 cm. Edytowane 3 Maj 2011 przez JC Dodałem link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2011 Właśnie zaczyna się mrozik. Dlaczego nie miesiąc temu :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeromer Napisano 3 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2011 Dzisiaj w Bolcu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi