Bańka Napisano 30 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2011 Byliby ochotnicy na koszulki MSP ??? wątek założyłem tutaj, bo to nie jest oferta sprzedaży tylko pewnego rodzaju pytanie badające popyt mam nadzieje że to pytanie nie łamie regulaminu, tak jak... (ugryzłem się w język) nie czas, nie miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 30 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2011 ja się piszę pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeromer Napisano 30 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2011 Ciekawe, a jak z jakością i w jakich cenach, no i najważniejsze gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjay86 Napisano 30 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2011 wypas, tez sie pisze jak bedzie mozliwosc zamowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 30 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2011 cieszę się że już są chętni:) oczywiście koszulki dostępne są tylko w USA, ceny są podane na stronie MSP, aktualnie na polskie wychodzi około 70 zł co do zamówienia to proces powoli rusza, i zajmę się tym miłym obowiązkiem, ale już po maturze, jeśli nie napotkam żadnych przeszkód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2011 w usa są? aaa to sobie kupie w wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 1 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2011 w usa są? aaa to sobie kupie w wakacje Boogie , jak będziesz za wielką wodą to daj sygnał , może byś przywiózł kolegom za "symboliczną opłatą";) kilka sztuk:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2011 looooz nie ma problema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi