JC Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Wszystkiego Najlepszego 100 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Tak tak 100:) i więcej:), i nie przejmuj się w Zell Am See żartowałem;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 i nie przejmuj się w Zell Am See żartowałem;) Tego to Ci nie zapomni! :D :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Tego to Ci nie zapomni! :D :D Piliśmy wino, potem postawiłem piwo, myślałem że film się mu urwie, a tu nic:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek49 Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Dołączam się do życzeń i jak najwięcej takich widoków, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 No to i ode mnie setkę życzę A jak mało, to i następną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Rafał, Wszystkiego Najlepszego, no i szerokości - pod butem ma się rozumieć !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Rafał Wszytkiego najlepszego, zdrówka, szcześcia - duzo sniegu w odpowiednim czasie, usmiechu kazdego dnia i dozo.. kiedys na stoku:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feist Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Również przyłączam się do Życzeń! Stoooo Lat! zdrowia zdrowia zdrowia i samych sukcesów w życiu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Rafale! Nieustającej pogody ducha, bądź zawsze sobą i zarażaj ludzi pozytywną energią, jak dotychczas... I rzecz jasna - cudownych, niezapomnianych chwil na białym...najlepiej w naszym forumowym towarzystwie! A tu takie małe cośik: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Wszystkiego dobrego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Minimum tylu lat na nartach, co na numerze w twym awatarze:D A tak na poważnie to zdrowia i sił w moderacji tego "niełatwego" forum;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 100 i więcej lat! Wszystkiego co najlepsze! Wszystkiego o czym zamarzysz i pomyślisz! I jak najwięcej takich imprez i wyjazdów jak WorldSkitest:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Rafale wszystkiego najlepszego !!! Ps od mojej małżonki też :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 No pięknie kurna pięknie Jak ja teraz tyle flaszek postawię i wypiję!? Serdeczne dzięki Wszystkim koleżankom i kolegom - miłe bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 No pięknie kurna pięknie Jak ja teraz tyle flaszek postawię i wypiję!? No jak? Po kolei! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Będę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Jak ja teraz tyle flaszek postawię i wypiję!? Jak to "postawię i wypiję"??? Sam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Wiadomo Przemek, że z Paniami ... a potem może z resztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Wiadomo Przemek, że z Paniami ... a potem może z resztą Rozumiem! Panie zawsze przodem:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Wszystkiego Najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Rafek, wszystkiego najlepszego, zdrowia i szczęścia narciarskiego i w życiu ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Rafał jeszcze raz 100 lat:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Zwykle życzę ;STO LAT i jedna zima! Ale Tobie Rafał życzę ;STO ZIM i jedno lato. Na śląsku cieszyńskim jeszcze śpiewa się; (na melodję "sto lat") - MO ŻYĆ,MO ŻYĆ....mo długo,dłuuuuugo żyć. :D:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marucha Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Wszystkiego dobrego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi