hupon Napisano 23 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Ciekawe, który serwis i za ile by się podjął naprawy ? http://allegro.pl/narty-fischer-rc4-race-sc-okazja-i1562639853.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 23 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2011 No co ty to już tylko na złom:( ale moze drugą gdzieś dokupisz:) chyba ze treningowo na jednej!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2011 niektóre ogłoszenia z allegro naprawdę nadają się gdzieś do kabaretu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Powinienem to chyba umieścić w "do śmiechu" i dodatkowo napisać "ale jaja", ale temat związany z narciarstwem, to dałem w "tematach narciarskich". Co prawda, użyłem cudzysłowu w tytule i , ale widocznie, to mało, żeby wyczuć, że chcę obśmiać stwierdzenie "do naprawy".Kilka razy zdarzało mi się naprawiać ślizgi (wstawki) i krawędzie (lekkie - ok.1 mm - odkształcenie od uderzenia w minerały), ale takiej naprawy raczej sobie nie wyobrażam, chociaż - może mam małą wyobraźnię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Ciekawe jak to niby miałby naprawić... lutownicą?A może "klejem na ciepło"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2011 no ja nie wiem ale wg mnie to takie odkształcenie to jest efekt naprawdę cięzkiej pracy w tej materii:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2011 no ja nie wiem ale wg mnie to takie odkształcenie to jest efekt naprawdę cięzkiej pracy w tej materii:D Pewnie gość wybrał się do SzCyrku,kiedy podawali 10-30cm warunki narciarskie bdb... Skoro jest to do naprawy,to czemu sam nie odda tego do serwisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
John Napisano 23 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Uwaga, bo jeszcze przeczyta wątek i mu taki pomysł do głowy strzeli. Patrząc na to co potrafią polscy blacharze w kwestii spawania jednego samochodu z czterech, nie zdziwiłbym się jak by się znalazł serwisant, który doprowadziłby wygląd narty do stanu fabrycznego. Takich samochodów u nas na drogach pełno, a ile zadowolonych klientów przekonanych o bez wypadkowości swojego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2011 http://allegro.pl/head-isupershape-5min-na-nogach-jedna-uszkodzona-i1583166528.html "FACHOWY SERWIS WIDZIAL FOTKI-MOZE UDA SIE URATOWAC-KOSZT NAPRAWY 150PLN" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 27 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2011 mysiauek umarłem :eek: :eek: przenieść do "Trochę do śmiechu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2011 sie czepiacie narty mają być do jazdy czy do sprzedania ? bo wtedy trzeba trochę inaczej je naprawiać , heady trzeba by między kaloryfer i nagrzać a potem wyprostować i można sprzedać :eek: z fischerem trochę więcej roboty by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 28 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2011 http://allegro.pl/head-isupershape-5min-na-nogach-jedna-uszkodzona-i1583166528.html "FACHOWY SERWIS WIDZIAL FOTKI-MOZE UDA SIE URATOWAC-KOSZT NAPRAWY 150PLN" Ale to są kultowe narty przynajmniej z punktu widzenia ich losu reklamacyjnego. Na sąsiednim forum wiele o nich napisano. Swoją drogą ciekawa lektura w temacie co można i jak działać jak "się narta wygnie". Właściwie to chyba Henio powinien je kupić, bo wydaje mi się, że troszkę dzięki nim mógł ogłosić sukces . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 28 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2011 "Prawie" rocker, ale za wąskie pod butem, no i trzeba by drugą "naprawić" tak samo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi