Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Film "People of The White House"

Bończa

Rekomendowane odpowiedzi

Film Frozen

Nie będe zakładał kolejnego tematu, podepne sie pod Rafała;)

A czy ten film "FROZEN" ktoś oglądał? Może być ciekawy

Recenzja:

"Typowy dzień na stoku dla trójki snowboardzistów zmienia się w koszmar, kiedy zostają uwięzieni na wyciągu krzesełkowym wiozącym ich na górę. Gdy ochrona wyłącza światła uświadamiają sobie z narastającą w nich paniką, że zostali pozostawieni w powietrzu, bez możliwości zejścia na ziemię. Kurort został zamknięty, aż do przyszłego weekendu, więc trójka bohaterów zmuszona jest wydostać się zanim zamarzną na śmierć. Kiedy podejmują pierwsze działania, zaczynają zdawać sobie sprawę, że zamarznięcie na śmierć to nie jest ich największe zmartwienie. Pokonując niespodziewane przeciwności zaczynają się zastanawiać czy ich chęć przeżycia jest na tyle silna, żeby przetrwać najgorsze sposoby na śmierć..."

227_stacjakultura_1292070192.jpg

Ciekawe rzeczy:) też zobaczyłbym całość.

Tak na szybko spojrzałem i... myślę że, kluczem do tego jest "LukasGabrielProductions" http://vimeo.com/user735037

Nie wiem co to za inicjatywa, ale jak dla mnie to ma smaczek, wyczucie obrazu, realizacyjnie przemyślane i ogólnie jest na duże OK. Widać że Gość czuje klimat. - kurczę, ale mnie poniosło (To chyba Wiosna!):D:D:D

P.S.

Ciekawe jak z budżetem - bo wygląda na całkiem przedni, a jak jest cieńki to ... to tym bardziej DUŻY SZACUN

Edytowane przez Rafidemol
Kolejne przemyślenia...

Ciekawe rzeczy:) też zobaczyłbym całość.

Tak na szybko spojrzałem i... myślę że, kluczem do tego jest "LukasGabrielProductions" http://vimeo.com/user735037

Nie wiem co to za inicjatywa, ale jak dla mnie to ma smaczek, wyczucie obrazu, realizacyjnie przemyślane i ogólnie jest na duże OK. Widać że Gość czuje klimat. - kurczę, ale mnie poniosło (To chyba Wiosna!):D:D:D

P.S.

Ciekawe jak z budżetem - bo wygląda na całkiem przedni, a jak jest cieńki to ... to tym bardziej DUŻY SZACUN[/quote

Film zmontowany w piwnicy budzet zaden talent w sercu-co docenilo jury.Klimat riderow z miasteczka swietnie pokazuje jego pierwszy film 24/7

O łukaszu jeszcze usłyszymy...

http://4outdoor.pl/pl/news/3828/7-kfg-pod-znakiem-freeride-u

• Like 1

podepne się i dodam iż z takich rzeczy to jeszcze jest biedronka http://www.vimeo.com/8342437 i high five http://wysokapiatka.pl/

[vv]8342437[/vv]

fajne, dobre na aktulaną pogode ,gdzie nawet nie trzeba zjeżdżać,upadać,zaliczać drop-ów, łamać kijków, krzyczeć na snowbordo-cośtam ludzi, wyczekiwać w kolejce po smażoną kiełbe, albo w kolejce na wyciąg, przpychać się koło kas z biletami, i wiele innych rzeczy któych nie nawidzimy a brakuje nam ich w lato srato.

• 2 weeks later...
W Krakowie w niedzielę 22 maja od 16tej Festiwal. Filmy, prezentacje sprzętu, debata na temat freeride w Tatrach itp. Zima wiosną :) dla spragnionych.

Również krakowska projekcja filmu People of The White House.

http://www.freeridefestiwal.pl/

Następne projekcje w Warszawie.

Coś organizatorzy nie ogarniają tematu. Na stronie nie ma programu, odsyłają do strony klubu, w którym ma się odbyć pokaz, a tam w kalendarzu na 22 maja pusto!

Kiepsko z marketingiem :(

Coś organizatorzy nie ogarniają tematu. Na stronie nie ma programu, odsyłają do strony klubu, w którym ma się odbyć pokaz, a tam w kalendarzu na 22 maja pusto!

Kiepsko z marketingiem :(

może to impreza z kategorii "tajne łamane przez poufne":rolleyes::)

Znalazłem cos takiego na ski2die.pl

Data: 22 maja 2011

Miejsce: klub Fabryka w Krakowie, ul. Zabłocie 23 (dawne hale Miraculum)

Program festiwalu

Duża sala

16:00 - Otwarcie

16:10 - pokaz filmu “The Emotions”

16:50 - relacje z wypraw (Kaukaz i Liban)

17:40 - konkurs na najlepsze zdjęcie

18:00 - pokaz filmu “The Invincables”

19:00 - konkurs na najlepszy edit

20:00 - pokaz filmu “Up and Down”

20:30 - wyniki i rozdanie nagród

21:00 - premiera filmu “People Of The White House”

21:30 - pokaz filmu “Alaska”

Mała Sala

18:00 - debata na temat Freeridu w Tatrach z przedstawicielami TPN oraz organizacji ekologicznych.

ktoś się wybiera do Krakowa ?

Ja chcę się wybrać, tzn. nie do Krakowa bo tu jestem :) ale na ten festiwal - podleczyć trochę "zespół odstawienia" :)

Na "innym forum" ktoś wrzucił aktualne info - wygląda na to, że impreza się odbędzie - mimo niedostatku oficjalnych informacji.

To kto zatem się wybiera jeszcze?

Piwko w klubie jest, Kazimierz za pasem, więc można się wybrać jakby co, pogadać itd. :)

No to mała sala może pęknąć :)

Chyba tam nie wejdę ...nie wiem :) Są takie chwile kiedy trzeba się wycofać lub milczeć bo potem człowiek żałuje jednego słowa lub czynu - jednego za dużo ;)

Edytowane przez gajowy01